2777
2789
عنوان

غریزه جنسی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 33 پست

من یه کارو از خیلی خیلی بچگی انجام میدادم(مثلا ۴،۳ سالگی به بعد) بهم حس خوب میداد، بقیه فک میکردن چون عادت کردم انجام میدم یجوریم بود مه کسی شک نمیکرد، اما وقتی بزرگ شدم و توی گوگل و...خوندم فهمیدم یجور خودارضایی بوده!!!😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو ی سنی عادیه این حس و دارن همه 

من یادمه خودمم بچه بودم ی وقتایی دلم میخواست لخت شم بچرخم نمیدونم چ حس عجیبی بود 

ولی بزرگتر ک بشع اگاه بشه یادش میره خود ب خود

خیلی خوب توجیحش کردی سعی کن در این مورد گاهی حرف بزنی باهاش 

عزیزم بهتر بود ار قبل این موضاعاتو باهاش روشن میکردی و بهش میگفتی جاهای خصوصی و یه جلسه مشاور میبردی بهش توضیح میداد

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
جاریت فهمید؟ من نگران بچه ی جاریتم الان دختر شما یادش میره دیگه حرفی ازش نزن با این دختر عموش هم قط ...

نه اون نبود دخترش اومده بود خونه ی ما سرفرصت باید بهش بگم، اصلا نمیدونم چکارکنم دلم اشوبه 

نه اون نبود دخترش اومده بود خونه ی ما سرفرصت باید بهش بگم، اصلا نمیدونم چکارکنم دلم اشوبه 

قبل از همه چی به روانشناس صحبت کن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم بهتر بود ار قبل این موضاعاتو باهاش روشن میکردی و بهش میگفتی جاهای خصوصی و یه جلسه مشاور میبردی ...

بخدا خیلی توضیح  دادم دخترم خیلی مراقبه موقع لباس عوض کردن حتی بلوزشم نمیزاره جلوی کسی تعویض کنم یا یکبار عمش میخاست نافشو ببینه انقد گریه کرد ک عمه میخاست جای خصوصیمو ببینه،،، اما اینکه یه بچه اینکارو جلوش انجام داده نگرانم خیلی از دیروز هنگم نتونستم بخابم اونقدری ک استرس دارم

2810