2777
2789

هی حالم بده هر رو صبح نفرین میکنه فحش میده زنگ میزنه بلاکش کردیم بازم پیگیره اصلا نفس میکشه نحسی میاره همش میره پیش جادوگر افغانی یهودی عرب بابا نکنین اینکارو لعنت بر پدر مادر اون دعانویس که به این دعا میده زندگی مارو ب پاچونه هرکار رکین کردم از دستش در امان باشم حتی خونمو جدا کردم بازم پیدا میکنه

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا چرته ببینید چه کردید زندگیتون درگیره مشکل اصلی و حل کنید

چرا قضاوت میکنی عزیزم الان من اصلا دوست ندارم نفرین کنم ولی اکه بروزی تو شرایطم گیر کردی این حرفاتو یادت باشه

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
چرادشمنی میکنه؟

با پدر بزرگ و مادر بزرگم مشکل داشته الان قسم خورده تمام بچه هاشونو بد بخت میکنه الان از خواهر برادراش کشیده بیرون چسبیده به ماها دیگه کلا عقده آیه بچه دار نشده ۷۵سالشه فقط فکر عیاشیشه ابرو نذاشته برامون وایمیسه اتو میزنه بعد دم از حق الناس میاره

چرا قضاوت میکنی عزیزم الان من اصلا دوست ندارم نفرین کنم ولی اکه بروزی تو شرایطم گیر کردی این حرفاتو ...

عزیزم من منظورم این نیست دلش و شکستید یا ابروشو بردی که . منطور اینه این طلسما همه چرته مشکل و دعوای اصلیتونو باهم حل کنید این کینه و جنگه که نمیزاره دو طرف اروم باشید نه طلسم اونو برطرف کنید