2777
2789
عنوان

آبانی ها منقرض شدن😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 76 پست
اتفاقا زیادن 😐  تو خانواده ما ۴تا ابان ماهی داریم ، ۳تاشون خسیس، اخلاق که دیگه نگم طرف و جر م ...

حتما خودت هم شهریوری هستی؟😡😂

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من ابانی زیاد دورم هست متاسفانه همشونم از نفرت انگیز ترین و حسودترین و بی مصرف ترین ادم های روی ...

ن عزیزم ، به یکی دیگه هم گفتم من 

با همه پستیم🗿

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
اره عزیزم گفتم که خاص بودن ربطی به ماه تولد نداره  به تلاش و اراده مربوطه

شاعر می گه "

آبانی ها خاص هستن ، آدمای ناز هستن🥺😚😂

نه والا من دیماهیم 😶😆 از ابان دور از جون گ...وه ترم 

حیف پدر و مادرم دی ماهی هستن ، اگر ن می گفتم درست می گی🥲

شوهرم و خواهرش و داداشم و پسرم آبانی هستن

خدا صبرتون بده😂