2777
2789
عنوان

آبانی ها منقرض شدن😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 76 پست

ابجیم ابلنیه بشدت ادم عوضیه ی عقربی ک نمیشه گفت با احترام ب تمام ابانیا

کاربر سال ۹۷ .. خوب میشناسم.🤍🤍🤍من زنم  یه زن یه زن باتمام ظرافتش .من تو ۱۷سالگی ازدواج کردم و وارد برگه جدید ی زندگی شدم ..داستان زندگی من یه رمان غم انگیز😭 امااااااااامن مطمینم 😍 .....پایان خوشی داره🥰.. ایشالله 😇😇😇برا سلامتی خودم و تنها عشق زندگیم یعنی بچم دعا کنید...ممنونم ازتون خاهرای مجازی من🥰🤩 و برای سر به راه شدن همسرم..😔                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه به لج من دارن می گن اتفاقا خیلی هم زیادن😑😂

مهم اینه خاصیم و جذاب😌😌

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ابجیم ابلنیه بشدت ادم عوضیه ی عقربی ک نمیشه گفت با احترام ب تمام ابانیا

ن عزیزم راحت باش ، ما اصلا آدم نیستیم 👌😪

🥴

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
شوهرم آبانیه اصلا هم خاص نیست

شما متولد کی هستید ؟

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
کمین چون اسفند وقت خونه تکونیه نه کاره دیگه خانما همش به کار و خرید 

ما هدیه ی عید به بابا هامون بودیم😪🤣🤣

اسی من ابانی زیاد دورم هست متاسفانه همشونم از نفرت انگیز ترین و حسودترین و بی مصرف ترین ادم های روی زمینن بی استثنا 

امیدوارم خانم های ابانی تایپیک گل باشن

کاربرای نی نی سایتو دوست دارم 🌺مگر انگشت شمار کاربرای مریض و ضعیف العقل :اگه می‌بینی نظرم در چهارچوب مغز پوسیده ات نمیگنجه ریپلای نکن و الا بدجور یادت میدم کسی که در خانه ی شیشه ای زندگی می‌کند به سمت دیگران سنگ پرتاب نمیکند