2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی دوستان قدیمی +(جدیدیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 174510 بازدید | 6506 پست
کی مثلا؟؟ کسی نبود جاری هم از تو اتاق خواب هدیه منو آورد تو دلم گفتم شاید شاید به شوهرش گفته طلا خری ...

میدونی چون یادمه گفتی دختر خیلی ساده ای هست 

این جور دسیسه و توطئه چینی ....

خیلی کار قشنگی نبوده اونجور سفره ارایی بعد شال 

گیرم که ابریشم هم بوده اصلا یکی دومیلیون قیمتش بوده 

برا پاگشا نشنیدم هیچکی شال بدع یه چیزی شده خدا داند 

یا پول طلا رو جای دیگری خرج کرده ...

زندایی شوهرم همینه 

به دایی گفته بود برای عروسی مهسا بهش انگشتر دادم کادو سمت زنانه ولی پول داده بود 

بعد از چند سال لو رفت که گفته بود پسندم نشد انگشترا پولشو دادم 

ولی همه میدونن دایی پول سه گرم طلا رو اگه داده زندایی پول یه گرم رو برا ما اورد

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
داریم یه برادرشوهر دیگه دارم. عزیز دردونه ی حسن کبابیه🥴🥴🥴اونو بیشتر از این یکی دوست دارن. 🤐🤐🤐

یاخدا مهسا جان اونجا چکار بکنن پس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ته دل راضی نیستم. ولی مجبوریم برای اینکه وجهمونو تخریب نکنیم کادوی خوب بدیم. همسرمم راصی نیست. حا ...

مهسا جان خوبه که فکر شادی دل همسرت هستی 

من خودم بودم واقعا باور کن اصلا همچین کاری نمیکردم ونکردم 

ما شلوغیم از وقتی ازدواج کردم یکسره از خواهر برادرا ازدواجی داشتن 

هیچ وقت نگفتم چون خواهرم ده تومن داد منم ده بدم همسرمو راضی کردم با توجه به عزیز بودن و خوب بود و فعمیده بودن و جبران طرف مقابلم کادو دادم 

یه بچه ی یکی گوشواره دادم چون موقع ازدواجش طلا ندادم ولی برا اوتیکی چون موقع ازدواجش به زور ازمون النگو گرفتن پول در خد دو دست لباس دادم که گفتم بهت برام پتو اورد  

شاید اینجوری ترازو گذاشتن رو خیلیا نپسندن اما من بدم میاد 

سو تفاهم نشه شما مسلما شادی و عزت خودت رو در نظر گرفتی 

من به دختر یکی هرسال عیدی میدادم و اون عیدی نمیداد 

یبار بخداوندی  خدا قسم با خنده و تمسخر گفت شماها رو خر کردم هرساله کلی عیدی جمع میکنم یه قرون هم عیدی نمیدم ...

این درخالی بود که من به بچه اش دوبرابر بقیه عیدی میدادم و انتظار برگشت نداشتم چون دستش خالی بود 

انتظار داشتم درک کنه و بگه مثلا توان من کم هست شرمنده که نمیتونم از این دویست هزاری که دادی ده تومنش رو برگردونم دست بچه ات تا فقط بچه خوشحال شه 

بخدا پسرم با تعجب میپرسید مامان همه عیدی میدن بهم بجز فلانی ....

ولی وقتی گفت خر کردم شما رو و شما نمیفهمیدین از سال بعد تمام کادوها قطع شد 

سوغاتی مسافرت و عیدی تولد ...هیچی 

یکم سخت گذشت بهم ناراخت بودم بخاطر اینکه اون بچه همیشه منتظر عدیه های من بود اما مادرش یاد گرفت درست صحبت کنه

دستم خسته شد 🤦🏻‍♀️😄😄ببین این بچه ها خیلی ناز دارن ب علی قسم..دختر من گاهی میگه پامو ناز کن 😁🤗 ...

برا من همیشه میگه خستمه دستم درد میکنه پام درد میکنه

مالش میده پشتمو شکمم رو 

دست و پام ماساژ بده اصلا یه وضعی 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
مهسا جان خوبه که فکر شادی دل همسرت هستی من خودم بودم واقعا باور کن اصلا همچین کاری نمیکردم ونکردم ما ...

چه بی ادب بود... خیلی خوبه اینجوری منم دوست دارم البته نسبت به بقیه همینم ولی اینجا دیگه چون برادرن نمیشه حرف زد.. منم این چند وقته سعی کردم بیشتر به خودم برسم. چون چند سالی خیلی قناعت کردم ولی به چشم نیومد. حتی همسرم. الان میبینم خرج میکنه پس داره که خرج میکنه. منم یه ذره هزینه هامو بردم بالا. 😬

چه بی ادب بود... خیلی خوبه اینجوری منم دوست دارم البته نسبت به بقیه همینم ولی اینجا دیگه چون برادرن ...

اره واقعا شعور نداشت حداقل به زبون نیاره انقدر کم شعور بود که محبت مارو متوجه نمیشد فکر میکرد ما گیجیم وخودش زرنگه 

کلا ازاین سال به اون ادم مگه چقد عیدی میده 

من چون بزرگترم خب همیشه بیشتر عیدی میدم لباس عروسک ...میخرم برا بچه ها اصلام نمیگم بقیه سریع جبران کنن اما خداقل ارزش کار خوب رو بدونن 

فعلا شما در مقام جاری هرکاری بکنی خرف توشه 

افرین خوب کردی به خودت رسیدی 

ببین کی بگن مهسا داره با جاری رقابت میکنه 🤣🤣🤣ولی خب عروس ارشد همیشه فکر میکنم عزت و احترامش بیشتره برا پدر شوهر

میدونی چون یادمه گفتی دختر خیلی ساده ای هست این جور دسیسه و توطئه چینی ....خیلی کار قشنگی نبوده اونج ...

نه ساده در ظاهر و پوشش هست 

در کارهای مورد دار، هر از گاهی یکه تازی میکنه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آره بابا.. فک کنم عروسی 10 تا 15 تومن بذاریم.. حالا تو یه دونه ای کارت آسونه... ما خودمون واسه عقد 5 ...

مهسا

واسه دختر جاریم، سر عقد، همه ربع دادن من پارسیان

کل کادو عقد و عروسی رو با ۵ تومن جمع کردم

نه که نداشتم بدم، اتفاقا داشتم

ولی با خودم فکر کردم بقیه بچه هاشون دم بختن، خب این کادو جبران میشه… برای من چی؟ هیچی

یه همکار دارم بچه دار نمیشن

اون دفعه تعریف میکرد عروسی خواهرزاده ش یه دونه پارسیان ۱ گرمی دادن، خودم متوجه منظورش شدم که قرار نیست جبران بشه

سلام عزیزم این ضرب المثل نیست 🤣🤣🤣🤣خوبی؟ اینو به زبون خودمون نوشتم یعنی دوره نقطه چین خُلی گذشته

فردا میگن سود سهام عدالت ها میاد به حساب. 

خونه، باغ، شاسی بلندها، طلا و سکه هاتون برید بخرید😅😅

باهاش طلا بخر برای عروسی داداشت👌🏻👌🏻💃🏻💃🏻💃🏻

نه ساده در ظاهر و پوشش هست در کارهای مورد دار، هر از گاهی یکه تازی میکنه

جیران تو گیر چه طور آدمی هایی افتادی 

تازه عید و یلدا میخوای مهمونی لاکچری بگیری و بریزی و بپاش کنی براشون😅😅

فردا میگن سود سهام عدالت ها میاد به حساب. خونه، باغ، شاسی بلندها، طلا و سکه هاتون برید بخرید😅😅باها ...

سلام خوش خبر باشی😍😍😍😍😍😍😍😁😁😁💃💃💃💃💃 چقدی هست؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️