2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی دوستان قدیمی +(جدیدیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 174490 بازدید | 6506 پست

کاش تو تاپیک عنوان میکردی که بحث کردن دوس دارین برید تو تاپیک های خواهرشور مادرشوهر که ماشالا هر روز جز تاپیکای پر بازدیده 

بذارید ما بیچاره ها یه قرون پسنداز کنیم یه چیزی برا خودمون بخریم 

بزنیم به زخم زندگیمون 😕🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی بابا یکی گفت معصومه همچین زرنگم نیست و تولد شوهرشو خیلی خوب هم مدیریت نکرده و این حرفا باز بحث ...

تولد شوهر معصومه جون به ما چه ربطی داره که با چقدر هزینه جمع شد کیف شو معصومه و دوستاشون بردن 

اینا چرا حرص میخورن چقد به همه چی کار دارن 

قربونت برم مهربونم آخه گناه دارن چیکارشون کنم دست خودشون نیست که مشکل مغز و اعصاب دارن  خرده ن ...

سلام رویا جون,خوبین عزیزم

شما صاحب اختیارین,ولی به عنوان پیشنهاد میخواستم ازتون بخوام که تاپیک مدیریت هزینه ها که ۴۰۰۰ صفحه هست رو قفل کنین

چیزی که بر همه مشخص هست اینه که عده ای با غرض ورزی دارن با شما و معصومه جون و اعضای تاپیک نظم رو بر هم میزنن, حداقل کاری که میشه کرد این هست که اون ۴۰۰۰ صفحه رو سیو داشته باشیم و در تاپیک جدیدی مباحث رو ادامه بدیم که اگر دوباره بحثی پیش اومد ,تاپیک اصلی دچار مشکل نشه

عذر میخوام اگر دخالت کردم,شما آگاه و دانا هستین عزیزم,فقط.بنظرم رسید این پیشنهاد مهم هست که مطرح بشه

قربونت برم مهربونم آخه گناه دارن چیکارشون کنم دست خودشون نیست که مشکل مغز و اعصاب دارن  خرده ن ...

رویا جان نی نی یار شب تگ کن ازش سوال کن کی گزارش رد میکنه ؟؟؟

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
سلام رویا جون,خوبین عزیزم شما صاحب اختیارین,ولی به عنوان پیشنهاد میخواستم ازتون بخوام که تاپیک مدیر ...

ببخشید من جواب میدم اما اون تاپیک قفل هست عزیزم 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍

دوستای گلم ازتون خواهش میکنم دیگه مباحث تاپیک قبلیو بازگو نکنید 

واقعا حیییفه تاپیکهای پرباری بخاطر دونفر و دو کلمه حرف نابجا میترکه

هرچند صفحاتش کم بود ولی کلی درس و تجربه های قشنگ تو اون تاپیک بود

رویا جان ازت خواهش میکنم منبعد جای ترکوندن تاپیک قفلش کن

عزیزان دیدین کسی داره بیخود جو رو متشنج میکنه عوض ریپ زدن و بحث انداختن با یه گزارش بدرقه ش کنید