2777
2789
عنوان

اسهال استفراغ کودک ۲۰ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست
کته ماست دوغ وماست خانگی پروبیوتیک میوه فقط سیب وموز کال  سیبزمینی ابپز و اب زیاددد هروووزم ب ...

پسر منم سه سال و نه ماهشه، از امروز صبح اسهال گرفته ، تهوع و استفراغ نداره خدا رو شکر ، ولی هی میگه شکمم درد می‌کنه ، بهش سیب زمینی آب پز دادم، ولی متاسفانه غروب شیر کاکائو خورد،فک نمی‌کردم جدی باشه ، کلی اصرار کرد که بهش بدم، باز شب همون حالت رو داشت، دیروز یه سر رفتیم خیابون گردی، ینی اون باعث شد ویروس بگیره 🥺

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
عزیزجان اندانسترون بهش میزنن تو سرم هاش ولی افاقه نکرده بخدا بهش هرچی میدم نمیخوره حتی محلول اُآرا ...

کاش مستقیم میزدن البته نمیدونم چون سنش کمه میشه یانه ببین شده با سختی قاشقی بدی بخوره بده به امیدخدا بهترمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزجان اندانسترون بهش میزنن تو سرم هاش ولی افاقه نکرده بخدا بهش هرچی میدم نمیخوره حتی محلول اُآرا ...

دختر من یک سالگی همین اسهال گرفته بود شربت زینک هم دکتر داد فک کنم برا افزایش اشتهاش بود.

کاش مستقیم میزدن البته نمیدونم چون سنش کمه میشه یانه ببین شده با سختی قاشقی بدی بخوره بده به امیدخدا ...

فردا حتما به دکتر میگم که چرا عضلانی نمیزنید آخه باید بپرسم

آره به زور دهنشو باز کردم دادم بهش

ولی چه فایده یه چیزی رو به زور میخوره آنقدر گریه میکنه میاره بالا

فعلا شیرینی جات نده بهش ممکن گرمازده شده  باشه رژیمشو رعایت کن

گرمازده فک نکنم، چون این یکی دو روز خنکه اینجا، بارون زده، باید ویروس باشه، امیدوارم زود خوب شه ،

باشه فردا واسش موز میگیرم و‌کته ماست هم میدم، کبدی لاکت واسه اسهاله درسته ؟ باید اونم بگیرم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
فردا حتما به دکتر میگم که چرا عضلانی نمیزنید آخه باید بپرسم آره به زور دهنشو باز کردم دادم بهش ولی ...

اخه دخترمنم همین بود بشدددت تهوعداشت یکروز کامل ابم نخورد باز بالا اورد تارفتم گفتم عضلانی بزنید شربت نمیخام خلاصه زدو تماممممم

2810