بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
مستقل شدن بیشتر و خب اینکه منم آزاد تهران درس میخونم یعنی از نظر بار علمی خیلی فرق دارن؟
بچه مایه داری ؟
پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد . اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست . ممنون که امضامو خوندین .
اطلاعاتی ندارم. ولی عزیزم اگر تهران درس میخونی صرفا برای مستقل شدن این کارو نکن. از لحاظ بار علمی، قطعا آزاد تهران بالاتره و خب ماسال شهر کوچیکه زندگی داخلش برای شما که تهران هستی، چالش های خودش رو داره. باز من نطرمو گفتم. همه اینا رو در نظر بگیر