2777
2789
عنوان

زندداشم‌چون گوش پسرشو گرفتم قهرکرده رفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 156 پست
کتک زدن با گوش پیچوندن خیلی فرق داره من کتک نزدم گوششو گرفتم ک اینکارت خیلی بده 

اگه عروستون گوش دخترتون رو میپیچید بازم ناراحت نمیشدید و حق میدادید بهش؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

نگو اینجوری خودتم یه روزی مادر میشی خدا نکنه یه بچه شیطون باشه یا بیش فعال واقعا کنترلشون سخته بذار ...

بچه بی علت شلوغ یا شیطون نمیشه برمیگرده به تربیت و نوع رفتار پدر مادر با بچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مخصوصا وقتی بچه تو جمعیته و میخاد جلب توجه کنه شوخیاش ۱۰ برابر میشه

ی کارایی برا جلب توجه میکنن دهنت باز میمونه،نه راه پس داری نه پیش،بخدا سخته این بچه ها پیرت میکنن تا بررگ شن

این عروس و خانواده بی تربیتش رو از کجا پیدا کردین ،داداشت بدبخت شد ، زن گنده به جای تربیت بچه اش پا ...

توروخدا به من بگو از کجا زود به این نتیجه رسیدی که داداشش بدبخت شده؟؟؟؟😐

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
به مامانش چیزی بگم‌وقتی خودش با چشاش دید ک بچش داره به اکنجای من دست میزنه ولی چیزی نمیگه منم تذکر د ...

شاید تنبیه کرده در خفا نمیدونیم ک ولی اگر حتی تذکر هم نداده قطعا وظیفه مادری رو ب جا نیاورده 

عزیزم شما بدجایی تاپیک زدی 

چون خواهرشوهری ببخشید اگر بچه برادر تجاوز هم کنه و شما با پا هولش بدی باز کاربرا میگن چ عمه خبیثی میذاشتی کارشو کنه خب 

ولی مثلا اگر من جای شما بودم تو این شرایط قطعا داد و بیداد میکردم و چند تا درشت بار مادر بی مسئولیت میکردم 

ولی فیزیکی برخورد کردن کمی وجهه شمارو زیر سوال برده 

اما بازم میگم شما کار بدی نکردی فقط کار درست رو انجام ندادی

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

ولی چطور دلت اومد بچه برادرتو اینجوری تنبیه کنی این رفتارتو هیچوقت فراموش نمیکنه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

هر چی مطمعن باش اگ با بچه خودن این رفتار میشد صدبرابر ناراحت میشدی ....مادر نشدی نمیدونی ....و اینک داداشتم نیس بنظر تاثیر بیشتری تو رفتار شماها داشته

بچه بی علت شلوغ یا شیطون نمیشه برمیگرده به تربیت

فکر میکنی من برادر زادم بیش فعاله شدید پدر مادرش همیشه رو اصول بزرگ کردن بچه رو ولی واقعا نمیشه کنترلش کرد هزارتا روانپزشک دارو هیچی خستگی ناپذیره انرزی فوله دیوار راست میره بالا پیشش باشی اشکت در میاد ولی باید زد بچرو نمیشه که 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
شما روشت اشتباه بوده:/ نباید بزنی چجوری دلت میاد اصلا بچه داداشتو بزنی 🥺💔

همون بچه ی داداشم هزار بار دخترامو میزنه با لگد دست همه چی جتی دختر ۸ماهمو اونروز یه لگد زد نفسش بند اومد ولی چیزی نگفتم  یبار نشده چیزی بگم فقط تذکر میدم ولی انگشت کردن فرق داره اونو باید ادب میکردم تا ازم بترسه تکرار نکنه

به مامانش چیزی بگم‌وقتی خودش با چشاش دید ک بچش داره به اکنجای من دست میزنه ولی چیزی نمیگه منم تذکر د ...

شاید اصلا متوحه نشده شاید فکرش درگیر بوده بهتر بود ک مستقیم باهاش دراین مورد حرف میزدی

واقعا؟بنی بچه بیش فعال بخاطر تربیتش هایپر اکتیو میشه؟عجب

اگه با بچه آروم حرف بزنی سرش داد نزنی با صدای بلند پیشش حرف نزنین اون بچه پیش فعال هم باشه یه بچه درست و آروم میشه 

ولی برادزادم از وقتی بدنیا اومده مامانش مثل وحشیا باهاش رفتار میکنه بچه اینقد از مامانش بدش میاد همش خونه ماست 

هر چی مطمعن باش اگ با بچه خودن این رفتار میشد صدبرابر ناراحت میشدی ....مادر نشدی نمیدونی ....و اینک ...

من خودم دوتا دختر دارم همش بچه هامو میزنه اون ولی چیزی نمیگم تا حالا اگه بچم انگشت بکنه عمه اش بزنتش ناراحت نمیشم اتفاقا میگم‌محکم بزنش