2777
2789
عنوان

زندداشم‌چون گوش پسرشو گرفتم قهرکرده رفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 156 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی من هرکیو دیدم با بچش آروم حرف میزنه اون بچه آرومه  

درسته تاثیر داره،ی سری چیزا ژنتیکه ،مثلا ی پدر مادر عصبی نمیتونه با بچه آروم برخورد کنه.ولی خدا نکنه بچت بیش فعال باشه

اولا که بچه ی من بی ادب نیست و اجازه هم نمیدم کسی بخواد تنبیهش کنه امسال دخترم ی معلم داشت که از رو ...

اولا خدای نکرده من به دختر شما توهین نکردم،شمای نوعی رو گفتم.منظکرم به همه بود حتی خودم،معذرت میخوام اگه باعث شدم ناراحت شین بعدم بی جهت بچه رو دعوا کردن با بچه ای رو سر بی ادبیش دعوا کردن زمین تا اسمون فرق داره.تضمین رفتار بچمم تربیت خودمه.الان ماشالا دیگه نوجوونه بچه من، یه کوفت تا حالا نگفته چه برسه بی ادبی یا فحش یا توهین به کسی.اتفاقا همه چیزم بلده به لطف مدرسه و نت ولی جوری تربیت شده بدونه درست و مودبانه باید رفتار کنه.

اولا خدای نکرده من به دختر شما توهین نکردم،شمای نوعی رو گفتم.منظکرم به همه بود حتی خودم،معذرت میخوام ...

بله دختر بچه ها با پسر بچه ها فرق میکنن

اگه استاتر میگفت دعواش'کردم میگفتم کار خوبی کردی

ولی بحث من سر کتک زدنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

درسته تاثیر داره،ی سری چیزا ژنتیکه ،مثلا ی پدر مادر عصبی نمیتونه با بچه آروم برخورد کنه.ولی خدا نکنه ...

منم همینو میگم پدر و مادر عصبی با رفتارشون کاری میکنن بچه هم شبیه خودشون بشه وگرنه هر بچه ای بدنیا میاد هر طوری باهاش رفتار کنی اونطوری میشه 

یکیش بچشو لوس میکنه لوس بار میاد که خیلی صدمه میزنه بعدا به خود بچه 

یکی همش بچه رو تحقیر میکنه عقده هاشون رو بچه خالی میکنه بچه هم شلوغ و بی تربیت و افسرده میشه 

یکی هم تربیت بچه داری رو بلده بچه اونطوری که میخواد میشه 

ولی الان یکی میاد میگه نه درست نمیگی بچه  تو شکم مادر بی تربیت و شلوغ بار میاد 😐🤦🏻‍♀️ در حالی که شخصیت بچه رو خانوادش میسازن

اگه برعکس اتفاق افتاده بود همه حق را به شما میدادن اگه شما عروس بودی بچه خواهرشوهر اینکار را کرده بود همه میگفتن گوشش کم بوده باید بیشتر میزدی 

عزیزم دیگه واقعا حقش بوده رفتار خیییلی زشتی انجام میداده باید با یک برخورد رو به رو میشده حالا وقتی مادرش انجام نمیده شما باید میکردی خوبه بره تو خیابون زن مردمم انگشت کن مامانش هیچی نگه یکم انصافم خوبه 

منم همینو میگم پدر و مادر عصبی با رفتارشون کاری میکنن بچه هم شبیه خودشون بشه وگرنه هر بچه ای بدنیا م ...

بحث اینه که بچه ها عموما تو ی سنی رفتارایی و یاد میگسرن ک مادر با کتک هم نمیتونه درستشون کنه،نمیشه همه تقصیر و گردن مادر انداخت

بحث اینه که بچه ها عموما تو ی سنی رفتارایی و یاد میگسرن ک مادر با کتک هم نمیتونه درستشون کنه،نمیشه ه ...

خب اون بچه از کجا یاد میگیره ؟

بچه داری خیلی سخته میدونم 

ولی بچه رو تا ۷ سالگی بنظر خودم نباید جایی که نباشی بزاری بره یا با  هر بچه ای بزاری دوست بشه