2777
2789
من هیچ علامتی نداشتم رفتم چکاب شانسی تو سونو دیده شد سنگم ۷ میل هست خیلی هم ناراحتم مجرد هم هستم چون ...

بببن خیلیها سنگ صفرا دارن و خودشون نمیدونن سنگ صفرا وقتی کوچکه با رعایت تغذیه به مرور میره ولی اگه رعایت نکنی بزرگ میشه و زیاد و دردسر برات درست میکنه

بببن خیلیها سنگ صفرا دارن و خودشون نمیدونن سنگ صفرا وقتی کوچکه با رعایت تغذیه به مرور میره ولی اگه ر ...

من خودمو کلی لاغر کردم و رزیم خوبی دارم تغذیه م هم مناسبه بببنم توکل ب خدا بببنم میره یا نه 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بببن خیلیها سنگ صفرا دارن و خودشون نمیدونن سنگ صفرا وقتی کوچکه با رعایت تغذیه به مرور میره ولی اگه ر ...

شما راه کار خاصی دارین برا از بین رفتنش ؟؟شما هم داشتین سنگ؟

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 
برعکس لاغر کردن سنگ سازه 

سلام دوست عزیز

شما چکار کردی برا دفع سنگ صفرا

مادرم سنگ داره۲۲میل 

مشکل قلبی هم داره عمل نمیشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلام دوست عزیز شما چکار کردی برا دفع سنگ صفرا مادرم سنگ داره۲۲میل  مشکل قلبی هم داره عمل نمی ...

هر روز شربت سکنجبین بخوره و سیب زیاد بخوره

راههای دیگه هم هس بر اساس مزاجش باید دارو داده بشه

هر روز شربت سکنجبین بخوره و سیب زیاد بخوره راههای دیگه هم هس بر اساس مزاجش باید دارو داده بشه

خوردن سیب هم باعث خورد شدن سنگ صفرا میشه؟

ممنون از پاسخت

با اجازت تاپیکت رو خوندم آیا اختلال اضطرابت حل شد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خوردن سیب هم باعث خورد شدن سنگ صفرا میشه؟ ممنون از پاسخت با اجازت تاپیکت رو خوندم آیا اختلال اضطرا ...

سیب و شربت سکنجبین درد و میبره و سنگ و نرم میکنه اگه مداوم باشه گاهی اون قدر نرم میشه که خرد و دفع میشه ولی یه پروسه یکساله داره به دو روز از بین نمیره 

سیب و شربت سکنجبین درد و میبره و سنگ و نرم میکنه اگه مداوم باشه گاهی اون قدر نرم میشه که خرد و دفع م ...

مممنونم عزیز

سنگ صفرا اگه زیر یک سانت و یک عدد باشه دفع میشه وگرنه به هیچ وجه دفع نمیشه سنگ صفرا از خوردن گرمی زی ...

نه گلم..... دفع میشه.... دوستم اواخر بارداریش سنگ گرفت... 2هفته بعد زایمانش رفت پیش دکتر طب سنتی و با دارو تونست 3 روزه دفع کنه و دکترش برای اطمینان بهش گفت 20 روز دیگه دارو رو دوباره 3 روز استفاده کرد و کامل دفع شد و عکسشم تو کانال دکتر گذاشت... منم به دکتر آقای احمدی اینان آوردم و سنگ کلیمو پیش ایشون دفع کردم و حالا مریض دائمشم... ایشون محمدشهر کرجن... ساختمون قائم... اگه خواستین به بنده پیام بدین یاتماس بگیرین تا شماره مطبشونو بهتون بدم... 

09365797893