2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

حالا که دارین زحمت میکشین    بی زحمت این عدد ۱ روی پیام رو هم بی زحمت بردارین   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
 حالا که دارین زحمت میکشین     بی زحمت این عدد ۱ روی پیام رو هم بی زحمت بردار ...

سلام عزیز این مشکل رو خیلی از کاربران دارند . کاربری که برای شما پیام ارسال کرده، قطع دسترسی شده اما اعلان پیامش حذف نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز این مشکل رو خیلی از کاربران دارند . کاربری که برای شما پیام ارسال کرده، قطع دسترسی شده اما ...

میدونم علتش رو

میگم لطفا رفعش کنین

من به محض این که کاربری مو زدم ، این عدد ۱ اومد

۱۰۰٪ مطمئنم کسی پیام نداده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2805
سلام دوستان روش تغییر نام کاربری رو میخواستم-تشکر

سلام

چون تازه اومدین براتون تغییر میدن.

فقط زیاد پست نگذارین.❌️

الان ۳ تا پست دارین.✅️

👌تا ۴۸ ساعت بعد از عضو شدن یا این که تعداد پست هاتون زیر ۲۰ تا باشه.

❓️❓️❓️ اسمی که می خواهید بگذارین بگین من براتون نی نی یار تگ می کنم تا براتون درست کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نمیدونم چرا یاد زلیخا افتادم🤣🤣 همیشه در فراق یوسف میگفت یوزارسیف صبوری تا کی؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در مورد اسم کاربریم میپرسی دوست عزیز🌝باید بگم که یه عدد قد بلندم که هیچوقت با ۱۷٠ سانته قدم کنار نیومدم و تموم عمرم موذب بودم بابتش🌚
سلام. جالب شد خانم تهرانی پس روی سایتتون نظارت هم دارید؟ حتما میدونید که تاپیکهای شهدا گاهی توسط افر ...

منم بودم ححتتممااا گزارشتون می کردم 

شهید داریم تا شهید

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
سلام. واقعا شما فکر میکنید این راه حله؟ چرا به جای ممنوع کردن تاپیک مذهبی نمیگن توهین به عقاید ممنوع ...

شهید آرمان علی روی؟؟؟؟؟ 

اتفاقا منم یک اکانت داشتم درمورد شهید محسن شکاری خواستم تاپیک بزنم تعلیق شدم

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
شهید آرمان علی روی؟؟؟؟؟  اتفاقا منم یک اکانت داشتم درمورد شهید محسن شکاری خواستم تاپیک بزنم ...

جالبه جای شهید و جلاد رو عوض میکنید؟

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_41‍ 

رسیدگی کنید هم به شهید توهین کردند هم روی جلاد و قاتل اسم شهید گذاشتند

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
شهید آرمان علی روی؟؟؟؟؟  اتفاقا منم یک اکانت داشتم درمورد شهید محسن شکاری خواستم تاپیک بزنم ...

مشخصه که تعلیق میشید چی فکر کردید؟ مگه مملکت بی صاخبه؟ اتفاقا اون تاپیک شهید ارمان علی وردی هم به ناحق گزارش خورده بود توسط افراد مریض و نی نی یارها بازش کردند

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸