2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حذف تاپیک با چندتا کد برنامه نویسی هست.اینقد دنگ و فنگ نداره که... این همه سایت های بزرگ و خاص.. همه امکان حذف محتوی را دارن... اگر مشکلتون چیزی دیگری هست. مساله فرق می کنه راه حل های دیگری مثل بلاک کاربرهایی که قوانین رعایت نمی کنن. این چه کاریه عین صد قرن پیش یک نفر بشینه دونه دونه پاک کنه. والا تو ایران همه چی مون باید به همه چی مون بیاد.. در هرصورت تا رفع مشکل سایت به نظر من هم دیگه فعالیت تو سایت معنی نداره.. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

میشه سایت رو درست کنید تا بتونیم مثل قدیما عکس بزاریم؟

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

لطفاااااااااا گزینه بلاک بذارید تا بتونیم افرادی که مزاحم میشن بلاک کنیم 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

همین که نمیذارید حرف بزنیم یعنی اینجا جای خوبی نیست حرف سیاسی وممنوع کنید چرا یه کلمه حرف جنسی میزنیم سریع تعلیق میکنیدماحتی نمیتونیم با هم شوخی کنیم پس بمیریم دیگه؟

بعدم دیس لایک نداره خیلی بده

خب اگه فکر میکنی دروغه تو تاپیکش نرو حذف تاپیک اتفاقا خیلی ضروریه 

والا کسیکه بخواددروغ بگه همینطوری شم دروغ میگه حذف تاپیک ضروریه خیلیا چون حذف نمیشه خیلی ازحقایق رونمیگن

حذف تاپیک از یه طرف خوبه هم نه بعضی ها دردل میکنن بعد می پاکن ولی بعضی‌ها دورغ میگند احساسات خانمها ...

ای بابایجوری میگین باردارخب باردارفرض کنه حقیقته بازم میخونه ناراحت نمیشه چه ربطی داره حذف تاپیک ضروریه خیلیا حرفه‌ای نگفته وجذاب دارن من خودم جرات ندارم حرف بزنم تویه سال یه دونه حذف نشده

چرا گیر دادبن ب نی نی سایت ول کنین این سایت و ک هر چی بگیم تعلیق میشیم اپلیکیشن های خ بهتدی هست ک ...

هست چنین چیزی؟ منم میخوام

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
2810