2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

شما که داری زیرساختا رو درست میکنید پس چرا تاپیکای حذف تاپیکو میترکونید تا کیییی دروغ 🤣😹✋️حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا کی صبر کنیم؟؟

شما حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که یه نی نی یار حذف تاپیک ۲۴ ساعته و هر روزه بزاری

نه اینکه روزی چن ساعت...

حذف-تاپیک-حق-ماست#  

حذف_تاپیک#  

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

ممنون که به خواسته کاربرا احترام میذارین

واقعا گاهی ادم از سر درموندگی تاپبک میزنه و اطلاعاتی از زندگیش میده که شاید ب ضرر زندگیش تموم بشه و امکان حذف واقعا ضروریه

امکان چت خصوصی گروهی هم لازمه 

مدت زمان ویرایش  حذف پست رو هم زیاد کنین که عکس میذاریم پاک نشد استرس نگیریم که عکس رفت گوگل 

و اینکه هنوز داشبورد مشکل داره لیست دوستان و تاپیکهای ذخیره و ... باز نمیشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

همیشه خدا همینه داریم اصلاح میکنیم داریم درست میکنیم ولی وضعیت سایت هیچ تغییری نمیکنه اگرم تغییر کنه باز خراب میشه برمیگردیم خونه اول😏

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

خواهشا حداقال مثل قبل روزی یکی تاپیک پاک کنید😣

بخاطر اینکه شناسایی نشم مجبورم هرچندوقت یبار کاربریمو بترکونم الان تنها این کاربری برام مونده

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

سلام لطف کنید قابلیت ویس دادن رو هم پیاده کنید

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
شما که داری زیرساختا رو درست میکنید پس چرا تاپیکای حذف تاپیکو میترکونید تا کیییی دروغ 🤣😹✋️حذف تاپی ...

ارومتر الان تعلیقمون میکنن 🤣

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
خیلی ممنون از توجه شما ما منتظر اصلاح سایت هستیم!

بشین تا اصلاح کنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
الکی میگن. مشکل عکس گذاشتنا درست نکردن دیگ بقیه پیش کشش... شما پیشرفتی تو این سایت دیدین عزیزان؟ نه

همش شده تبلیغات و هیچ امکاناتی نداره آشکارا سواستفاده میکنن از کاربرا

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم 

حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه 

درخواست دوستی و دسترسی به دوستامون خرابه 

حذف تاپیک نداریم 

درخواست تغییر اسم نداریم 

قدرت دیس لایک نداریم 

قدرت بلاک نداریم 

پس بگید ما اینجا فقط ربات تولید محتوا در راستای موضوعات دلخواه مدیر سایتیم چون ۹۰ درصد موضوعاتم که ممنوعه س 

یکم به خودتون بیاید حقتونو بخاید 

من الان بخوام یه تاپیک پاک کنم کلی تو دردسرم یادم نره چه روزی و ساعت چن بیام اونم اگه نی نی یار

یادش نره پاک کنه دیگه میره تا دو روز بعد 

این همه پول تو جیب می‌زنید نمی‌کنید یه نی نی یار بذارید مخصوص اینکار 

نصف وقت حذف تاپیک هم  برا ناهار و نماز

بدید دست من بیشتر هستم تا نینی یارتون

2810