2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

سلام لطفاً واسه ما قابلیت_حذف_تاپیک_#       بگذارید .ما بیشتر حرف ها و تاپیک هامون محرمانه است و با این وضع داغون پاک کردن 3 روز تو هفته توقع نداشته باشید ما  تند تند تاپیک بزنیم😏😏😏  با این امکانات عهد قجری سایت توقع پیشرفت هم نداشته باشید...

@مونا_تهرانی    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه سلام خانم تهرانی

خیلی خوشحال شدم تاپیک تون رو دیدم 

امیدوارم هر چه سریعتر این قابلیت حذف تاپیک بدست کاربران نی نی سایت برسه 

متشکرم🌹

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
2805

عکس گذاشتن رو درست کنین 

ای کاش میشد با کد ملی عضو شد اونوقت شاهد کاربرهای فیک و مزاحم نبودیم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خدا قوت

دوستای خوب نی نی سایتم اینهمه آدم خوب حیفه که این امکانو نداریم 

مثل اینه که بریم با پیت نفت بگیریم تو دنیای مدرن 

یعنی از زمان تاسیس نی نی سایت شما نتونستید پیاده سازی کنید؟ هزاران کاربر از قطار زندگی پیاده شدن تو این مدت 🙄

حذف تاپیک از یه طرف خوبه هم نه بعضی ها دردل میکنن بعد می پاکن ولی بعضی‌ها دورغ میگند احساسات خانمها حالا بخاطر نوع سایت باردار ممکنه باشند براحتی به بازی میگیرن مثل تاپیک گلبهار  

ولی لطفا این بار به قولتون عمل کنید 

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

والا تو سایت م     آ         د      ر      ا     ن  داشتن میگفتن نی نی سایتی ها رو راه ندیدن اینجا و کلی مسخره مون کردن 

پول باشه فقط 

کاربر کیلو چنده 😏

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

من چندین ساله با کاربری های مختلف اینجام خواسته های دوستان از  چندین ساله قبل بوده تا الان ولی هیچ توجه ای نشده بلکه اوضاع بدتر هم شده اونوقت شما تازه میفرمایید فکر اصلاح هستیم و منتظر باشیم ؟!

چرا گیر دادبن ب نی نی سایت

ول کنین این سایت و ک هر چی بگیم تعلیق میشیم

اپلیکیشن های خ بهتدی هست ک هم میتونی کامنت و تاپیک هات و پاک کنی

هم پروفایل سری عوض کنی

هم مسائل خصوصی و جنسی ک واقن نیازه رو سوال بپرسی و جواب بگیری ن اینک بترکی 

هم دنبال کننده و دنبال شونده داشته باشی

هم اسم کاربری تو ویرایش بزنی و...

من خودم دیگ میرم اپلیکیشن یک زن 

سلام

اگر در جریان باشید مشکل عکس هم داره سایت

حتی وقتی میریم خصوصی هم اصلا بالا نمیاد

و خیلی مشکلات دیگه که خیلی هم زیادن

لطفا پیگیری بشه.......

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2810