2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
خانم تهرانی @مونا_تهرانی       لطفا برای ثبت نام سفت و سخت تر عمل کنید با کد ...

اونجوری دیگه ،کارت ملی اعضا خانواده و پدر بزرگ مادر بزرگها هم در امان نیست .☺️

به نظرم بهتره خودمون معقولانه تر بیاییم .قوانین رو رعایت کنیم .اعتماد نکنیم ،پول ندیم و .....

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستا کامنت منو میبینن جدی بگیرید

سایت به هیچ وجه درست نمیکنن

تا زمانی  که منافع خودشون به خطر میفته هیچکاری نمیکنن

گول این حرقا نخوردید

من نی نی یارهارو میشناسم

هروقت اعتراض کردیم تاپیک زدن جو اعتراضی خوابوندن

اینا اگه به کاربرا احترام میذاشتن تا الان باید سایت درست میشد

لطفا از ۱۲ شب به بعد نیاید سایت

ساده نباشید

برای یک بارم که شده متحد بشیم 

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
من که باشما نبودم.چندپست قبلتر اگه بخونی میبینی چی گفتم.گفتم کاربری فقط با کدملی باشه که مردها وزیر ...

من در پاسخ به حرف شما گفتم،♥️

که میگین زیر ۱۸ نیان،

دلیلتون هم این هست برن سر درس و مشق ،،

منم  بار ها دیدم ،امثال شما  ،که این جمله رو داخل تاپیک ها میگن،،

ولی درست، زمانی این حرف  رو میگن ،که هیچ پاسخ منطقی ندارن برا طرف مقابل، این جمله شده یه کمکی براشون،

زیر ۱۸ سال ،من تا حالا بی احترامی ازشون ندیدم،

اتفاقا خانما بالای ۳۰ سال بیشتر به بقیه بی احترامی میکنن

این سایت هم فضای تاپیکاش شبیه سایت بارداری نیست♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

بغیر از حذف تاپیک توسط خودمون، بقیه امکاناتی ک دوستان ذکر کردن رو بهشون توجه کنید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂فک کنم دلت میخواد کاربریت بپره

😂😂یه لحظه کنجکاووو شدم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
امیر فنی کسی هست که باید جاهایی که سایت خرابه رو درست کنه 

اخه توی گوگل سرچ میکنم همچین چیزی نمیاره 

یعنی اصلا امیر فنی نمیاره 

ولی خودمم زیاد دیدم توی سایت میگن امیر فنی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810