2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

خواهشمندم از ایجاد تشویش داخل تاپیک های دیگران خودداری کنید تا حق کاربرانی که سوالات مهم دارند ضایع نشه

خانوم تهرانی لطفا همه تعلیقی ها رو از تعلیق در بیارید 

خیلیا بعد تعلیق از کاراشون پشیمون شدن! 

خیلیا بعد تعلیق خط جدید خریدن یا با خط هر کس و نا کسی اومدن اینجا! بعدا براشون مشکل ایجاد میشه 

یکبار این فرصت و بدید

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بخدا😹پولای تبلیغو نمیکنن چارتا کاربلد استخدام کنن سایت داره کم کم پودر میشه از بی رسیدگی 😹🚶‍ ...

ولی من کاربریم رو ارث میدم به پسرم ،خدا وکیلی اومد تو سایت اذیتش نکنید ،نگید جای مردها تو نی نی سایت نیستا  

به نشانه اعتراض نمیایم سایت⭕

اگه موافق هستین تاپیک اینجوری بزنین و تا درست نشده نیایم سایت

از ساعت ۱۲ امشب دیگه نمیایم

هیچ کامنتی 

هیچ تاپیکی نمیزنیم و نمیایم سایت تا رسیدگی کنند

حذف_تاپیک_حق_ماست#حذف ‍ تاپیککککک حقققققق ماسسسسسس#  

کاربرای معروف شما هم حمایتت کنید از این اعتراض

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
خانم تهرانی با توجه ب اطلاعاتی ک من دارم رفع این باگهای سایت مثل عکس گذاشتن اصلا برا ی فرد متخصص تو ...

دقیقا

چقدر راحت دروغ میگن

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
این سایت خیلی ایراد داره ۱.عدم توانایی حدف تاپیک توسط کاربر ۲.عدم توانایی حذف  کامنت بعد از ۳ ...

گزینه حذف تاپیک هست فقط نباید توی تاپیک کسی جز استارتر کامنت گذاشته باشه 

ما میخوایم بعد از کامنت گذاشتن کاربرای دیگه هم بشه تاپیک رو حذف کرد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️     
🤔🤔اگر این تاپیک و اِسیِ این تاپیک رو ۳۰،۴۰ نفر گزارش بزنیم چی میشه🤔🤔🤔🤔

تو روحت🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
ولی من کاربریم رو ارث میدم به پسرم ،خدا وکیلی اومد تو سایت اذیتش نکنید ،نگید جای مردها تو نی نی سایت ...

خودم تعلیقش میکنم😁😈

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

خانم تهرانی

@مونا_تهرانی      

لطفا برای ثبت نام سفت و سخت تر عمل کنید با کد ملی به صورت محرمانه و دسترسی محدود برای کارکنان سایت .

در این صورت محدودیت سنی مورد نطر شما می تونه اعمال بشه دروغ و کلاه برداری هم می تونه به صفر برسه در مقابل اختیار حذف تاپیک و حذف پست و عکس رو به کاربرها بدید 

با توجه به سابقه ام در سایت و در نظر داشتن تبعات هر اختیاری(داشتن و یا نداشتن) به کاربرها فقط یک پیشنهاد بود البته.

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بیست سالمه 😊♥️ ولی معمولا این جمله زمانی بعضی کاربرا میگن که نمیتونن پاسخ منطقی بدن

من که باشما نبودم.چندپست قبلتر اگه بخونی میبینی چی گفتم.گفتم کاربری فقط با کدملی باشه که مردها وزیر ۱۸ سال نتونن بیان.این خانم ۱۵ساله گفت چرا.منم اینوگفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
دوست عزیز ارزش سایت به وجود کاربرانش است پس برای تک تک شما عزیزان احترام قائل هستیم شما حق دارید چون ...

انشالله برطرف شه،ولی فقط درست شدن سایت نباشه

امکان جدید هم بهش اضافه شه،ده سال پیش امکان حذف تاپیک و پست بوده اما هرچی جلوتر میریم دارید محدود ترش میکنید

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
ما دیگه نمیتونیم باور کنیم  خانم تهرانی، شما و نی نی یار ها هزار بار بهمون گفتید که سایت درست ...

امیر فنی چیه؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2810