2777
2789
عنوان

مامانایی که با خانواده شوهر یه جا زندگی میکنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 53 پست

عزیزم مشکلت همینه؟ چرا با رفتنش مشکل داذی؟ اخلاق بدی دارن که نمیخوای رو بچت تاثیر بزاره؟ من پوتزده ساله با خانواده همسرم زندگی میکنم. طبقه بالاشون عستم. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاتون مدام میرن پیششون؟

پسر کوچیکم چند بار در روز میره و میاد... گاعی همونجا غذا میخوره. میریم دنبالش ولی میگن بمونه داره غذا میخوره خب میگم بمونه. چه اشکالی داره؟ اونام پدربزرگو مادربزرگش هستن و به اندازه من دوستش دارن و مراقبشن... وقتایی که خسته هستن یا ساعت خوابشون مراعات میکنم و نمیزارم بره. بزرگتر که میشن و متوجه میشن، قانون میزارم که مثلا غذا حتما خونه خودمون. خواب شب هم نمیمونن... کوچیکه گاهی همونجا خوابش میبره بین روز.... بزرگتر که میشن درست میشن..... الان بچه های بزرگم رو حتی اگر اصرار هم بکنن غذا نمیمونن... سر میزنن در روز چند بار... ولیخواب و غذا فقط با خودمونن.... زیاد سخت نگیر عزیزم. در مورد زدنش هم درسته کار درستی نبوده ولی حتما اون لحظه از چند جهت تحت فشار بودی.... سغی کن تکرار نکنی. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
بچه های شما چند ساله هستن؟

کوچکه دو سال و نه ماهه.... بزرگترها به ترتیب هفت ساله... یازده ساله و پونزده ساله

پس بزرگتر شه درست میشه ؟ من همش میگم نکنه دیگه دوسم نداره

وا... این چه حرفیه عزیزم. اره وقتی به پنج یا شش سال رسید به خانواده همسرتونم بگید مثلا غذا اینجا نمونه. چون غذای خونه رو نمیخوره و بدغذا میشه و هروقت میلش نباشه میاد خونه شما.... براش تو خونه سرگرمی درست کنید.. بازی.... فیلم..... ولی در کل اگر اخلاق خونواده همسرتون خوبه، جلوشو نگیرید. بزارید اونا هم لذت نوه شون رو ببرن.... همیشه هم روی احترام به بزرگتر تاکید کنید به بچتون.... بقول مادربزرگم بچه شیرینه ولی تربیتش شیرینتر..... این احترام شما و فرزندتون به بزرگترهای خانواده بعدها به نفع خودتونه و ان شاءالله نوه هاتونمبه شما احترام میزارن. 

شمام توی یه ساختمونید؟

ما خونه هامون ویلایی هستش حیاط مادرشوهرم چسبیده ب حیاط خونه ما هستش  حساسیت ب خرج نده بزار بچه رو پیش مادرشوهرت اونا هم مسئولیت بزرگ کردنش رو دارن تو خودت وقت بزار واسه خودت و استراحت کن