خواهر زاده ام میخاد یکیشو ب صورت حرفه ای ادامه بده ولی ب هر دو علاقه داره
میخام یه نظر سنجی کلی بگیرم
لطفا بگید چرا کیک بوکسینگ و چرا بدمينتون
ممنون 💗
تعداد رای : 9
نظرسنجی
بدمينتون
1
11%
کیک بوکسینگ
8
88%
زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باید خودش ب نتیجه برسه جفتشو بره ببینه با کدوم راحت تره همونو ادامه بده
مشکل اینجاست ک بین این دوتاگیر کرده
زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))
از اونجایی که گفتی ورزشکارا اومدم 😄 نمیدونم والا من خودم رشتم بدنسازیه و دو ساله حرفه ای کار میکنم ...
بدنسازی ام خوبه خودمم کارمیکنم
ولی میخاد حرفه ای ادامه بده برا مسابقات
ولی بدنسازی مسابقاتش ایران نیس برای دخترا تا بیاد بدنش بیاد رو فرم تازه سنشم کمه