2777
2789

دوستان من 10 هفته ام، توی سونوی هفته گذشته، طول سرویکس و زده 33، حالا امروز دکترم میگه اگه بالا نره باید سرکلاژ بشی. چکار کنم بالا بره؟ 

شاغلم مرخصی بهم نمیدن. تا جای ممکن سعی میکنم استراحت کنم. 

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

فقطططططططط استراحت مطلق

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط و فقط و فقط استراحت 

من 4 و نیم پا میشم تا اماده شم برم سر کار و تا 3 برمیگردم خونه. 

بعدشم فقط در حد غذا پختن

دیگه نمیتونم بیشتر استراحت کنم. 

۳۳ که خوووبه من ۳۱ بودم ۲۵ سرکلاژ میکنن

زیر سی سرکلاژه عزیزم

چون ردکنه سی رو صددرصد پایین ترمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
اصلا تحت هیچ شرایطی بالا نمیره مگه اینکه خطای سونوگرافی باشه با استراحت و تحرک کمتر ثابت میمونه یا ...

واقعا؟ 

تو نت که سرچ میکردم خیلیا میگفتن بالا میاد. نمیدونم والا

از سرکلاژ میترسم، از اینکه کسی نیست مراقبم باشه میترسم. اصلا هول و ولا انداخته به جونم

من 4 و نیم پا میشم تا اماده شم برم سر کار و تا 3 برمیگردم خونه.  بعدشم فقط در حد غذا پختن دیگ ...

من ۸هفتگی ۳۲ بود ان تی ۳۱، نه استراحت داد نه گف سرکلاز،فقط کار خیلی سنگین نه، بیخیال بوده ینی دکتره؟

عزیزم اولویت بده به بچت و بنظرم سرکلاژ کنی بنفعته.و تا میتونی بخاب  وکارنکن. و مرخصی استعلاجی بگیر و یا حتی مرمصی بدون حقوق اکر بهت میدن.بگو دگترت نامه استعلاجی بده از منی که سابقه چندبار زایمان زودرس داشتم  بشنو و ریسکشو نکن عزیزم.ارامش هم از هرچیزی مهمتره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

زیر سی سرکلاژ می کنند. اگر استراحت مطلق داشته باشید میره بالا

مرخصی بگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
واقعا؟  تو نت که سرچ میکردم خیلیا میگفتن بالا میاد. نمیدونم والا از سرکلاژ میترسم، از اینکه ک ...

غیر ممکنه بالا بره اینو ازمن بپرس که سرویکسم تو بارداری یهو پایین میاد

سرکلاژ هیچ مراقبتی نمیخواد فقط یه هفته بعدش باید استراحتتو بیشتر کنی

درد که اصلا نداری اگرم باشه در حد درد پریودیه

من ۸هفتگی ۳۲ بود ان تی ۳۱، نه استراحت داد نه گف سرکلاز،فقط کار خیلی سنگین نه، بیخیال بوده ینی دکتره؟

نمیدونم 

احتمالا یه درصدی اوشون بیخیاله به درصدی دکتر من استرسی