2777
2789
عنوان

همش خواب میبینم گنج پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه نفرو میشناسم که خیلی رفته دنبال گنج و می‌گفت همشون موکل داره و اون نمی‌ذاره دست شون برسه

آره دیگه

در طول سالیان دراز، هرکسی رسیده یه طلسم گذاشته رو گنجه که دست کسی بهش نرسه

چون معمولا طلسم های زیادی سوار این گنج ها هست و باعث مریضی و بدبختی تو زندگی میشه

من یه شب خواب دیدم یه جن میخواد وارد بدنم‌بشه بدنم را گرفته بود و میخواست بره داخلش ولی من هی بسم الله الرحمن الرحیم میگفتم نمبتونست خیلی هم واضح بود خوابم جن هم مرد بود انگار پشمالو سیاه بد

تعبیرش چیه

چون معمولا طلسم های زیادی سوار این گنج ها هست و باعث مریضی و بدبختی تو زندگی میشه

اره ولی اون می‌گفت حتی دعانویس موکل دار هم پیدا کنی برای اون گنج خود موکل اون دعا نویسه باز نمیذاره دستت برسه به گنج تا لب چاه می‌بره تشنه برمیگردونه چون خیلی علاقه دارن به‌گنج و اینا انگار 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
من یه شب خواب دیدم یه جن میخواد وارد بدنم‌بشه بدنم را گرفته بود و میخواست بره داخلش ولی من هی بسم ال ...

شاید جن عاشق داری 

یا دعایی چیزی داری 

تو آپارات سرچ‌کن کلیپ های علی شرقی همه رو توضیح داده

من همش اطرافم حس میکنم هستم اگه بی لباس باشم بیشتر.از ر ج با سوهرم هم بیزاریعنی جن عاشق دارم

از او آپارات سرچ‌کن اون کامل توضیح داده کانال ایتا هم داره خودت باید چهل روز پاکسازی کنی حتما