2777
2789

حدود چن روز پیش خونشون بودیم سرسفره شام من داشتم میخوردم یهو دیدم ی مو بلند تو دهنمه

از سفره پاشدم رفتم بیرون لقمه تف کردم 

بعدا اومدم پرسیدن چی بود گفتم مو بود 

بعدش واقعا نتونستم غذا بخورم دل و رودم داشت میومد بالا حالت تهوع گرفتم 

بعداش مادر شوهرم بعد سفره گفت آدم هرچی خاکی تر باشه سالم تره... 

به امید روزهای خوش 💝

رفتارت مودبانه نبود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ربطی به تمیزی نداره  افتاده خب..

تو غذای تالار و رستوران و ایناهم گاهی میفته🚶🏻‍♀️

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

میدونم حال بهم بزنه ولی عمدی ک نبود نباید ب روت میاوردی خجالت زده میشه طرف 

من همچین اتفاقی افتاد گفتن چی شد گفتم هیچی نبود پیچوندم گفتنم فایده ای جز ناراحت کردنش نداشت

کاربری دست دو نفر👧
خب چیکار کنم مو رو قورت میدادم؟  

نه ولی لزومی نداشت به خودش و بقیه بگی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مادرشوهر منکه همیشه از غذاهاش مو در میاد چی😐موهاش همیشه شلخته پلخته اس همیشه خدا از غذاهاش مو در میاد 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
2810