2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربی گفت که اگر حرکات رو اشتباه بزنن ممکنه رو قد تاثیر منفی بزاره ولی در کل چون ژیمناستیک حرکات پرشی زیاد داره خیلی ام خوبه برا رشد قدی بچه ها

و اینکه قد کوتاه ها توی این رشته موفق ترن 

اصلا به هیچ وجه ربطی نداره  از سال‌های قبل نمیدونم این تصور غلط از کجا اومده خیلی عالیه حتما ...

آخه میگن باعث کوتاهی میشه توی چند تا سایت انترنت هم نوشته بود 

واقعا تاثیری نداره؟

من منم با شوهرم و بچه هام خیلی هم خوشحالیم کنار هم

من بچه بودم رفتم ژیمناستیک خیلی دوست داشتم واقعا ، نمیدونم‌چه مدت رفتم بعد زنداییم که خدا بگم چیکارش نکنه گفت قد رو کوتاه میکنه ، سر همین چیزا دیگه منو نفرستادن

اِنقدر ناراحتم که حد نداره

واقعا علاقه داشتم و استعدادشم داشتم

اره عزیزم من دخترم درشت هیکل بود دو سال رفت ژیمناستیک بعد دیدم ریز رفته بردم دکتر گفت ژیمناستیک میره گفتم آره گفت چون استخوان هاش نرم شده واسه همین رشد آنچنان نمی‌کنند دیگه نفرستادمش 

اگر در کنارش شنا و والیبال می‌بری بفرستش کلاس 

دوستان دخترم همشون کوچولو موندن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من از مهر میبرم ،دقیقا پسرم اون زمان ۴سالش بود،قرار نیست هر روز برای چندین ساعت به بجه فشار بیارن ک شما نگران قد بچه هستید 

سه روز در هفته ب مدت یک ساعت میخان تمرین کنن 

اونم تمرین گروهی ک فشار خاصی روشون نیست اصلا ...

ورزشای پرشی رو روی تشک نرم انجام میدن ک ذره ای رو قد تاثیر نداره 

اتفاقا حرکات زاویه و بارفیکس و پرش برای افرایش قد هست 

من بچه بودم رفتم ژیمناستیک خیلی دوست داشتم واقعا ، نمیدونم‌چه مدت رفتم بعد زنداییم که خدا بگم چیکارش ...

اهوم مرسی عزیزم اگه تو دوست داشتی دختر های منم دوست دارن چون کلا ژیمناستیک رو تو تلوزیون دیدن دوست داشتن

آخه میگن باعث کوتاهی میشه توی چند تا سایت انترنت هم نوشته بود  واقعا تاثیری نداره؟

نه ، مهمترین چیز ژنتیک و تغذیه ست

اگه قد پدر و مادر خیلی بلند نباشه انتظار نداشته باشین قد بچه خیلی بلند شه

تغذیه خوب هم مؤثره 

درضمن بچه نمیخواد الان بره حرفه ای کار کنه که

من از مهر میبرم ،دقیقا پسرم اون زمان ۴سالش بود،قرار نیست هر روز برای چندین ساعت به بجه فشار بیارن ک ...

عزیزم میشه بگی هزینه چقدره؟

2810