2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیفون ارع راضیم از سامسونگ خیلی بهتره

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   
منم a11دارم احساس عتیقه بودن دارم کیفیت دوربینش افتضاحه مگر نه بقیه مواردش عالیه شنیدم کیفیت دوربین ...

اینو قاچاقی  آوردن ..منم خریدم ..ریجستری کردم ..آره کیفیت بالایی داره .....اصلی هستش ..شاید باورت نشه من همیشه در حال شارژ شدن ازش استفاده میکنم ...خیلی هم زمین خورده تازه انعطاف پذیری هم داره 😑 خیلی مرام گذاشته تا الان عین شیر زیر دستم طاقت آورده 

من بین ۱۲ پرومکس و ۱۳ ساده موندم کدومو بخرم برای شما حافظه اش چند بود راضی بودی؟

۱۲۸. بله خیلی راضی بودم. البته من گوشیم رو ژاپن خریده بودم و تنها ایرادش این بود که موقع عکس گرفتن سر و صدا داشت که نمی‌شد ساکتش کرد. اگر با اندازه بزرگش که به‌نظر من مزیته مشکلی نداری ۱۲ پرو مکس از ۱۳ بهتره. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
اینو قاچاقی  آوردن ..منم خریدم ..ریجستری کردم ..آره کیفیت بالایی داره .....اصلی هستش ..شاید باو ...

منم تو شارژ استفاده می کنم ولی عجب گوشی با مرامیه

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
2810