2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیائومی نوت ۹....خیلی راضی ام 

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یکیش A21و یکی دیگشA51

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

A11کیفیت دوربین افتضاح بقیه مواردش عالی ۲ سال و نیمه دارمش فک کنم اون موقع ۲ میلیون نیم اینا گرفتیم

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
A10 سامسونگ اصل ....۴سال پیش .....

خوبه؟

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

آیفون ۱۲ پرومکس. عالی بود. دزدیده شد. 

الان سامسونگ s22 اولترا. دارم باهاش کنار میام.

نوکیا ۲۱۰. افتضاحه. ایرانی از آب دراومد. چهار روز بعد از خریدندش، ال‌سی‌دیش سفید شد. سه هفته تو دفتر نمایندگیش برای تعمیر بود. دوباره خراب شد. نمی‌دونم اصلا چند وقت قراره کار کنه. فکر کردم تایوانیه، یک و نیم هم براش پول دادم. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
عالی ولی الان همچین موبایلی عتیقه به حساب میاد

منم a11دارم احساس عتیقه بودن دارم کیفیت دوربینش افتضاحه مگر نه بقیه مواردش عالیه شنیدم کیفیت دوربین a10 از a11بهتره

2810