2777
2789

خیلی ممنون میشم اگه تجربه درمان کولیک با پدی لاکت ودارید جواب منو بدید

واقعا تاثیر داره ؟

از کی میشه به نوزاد بدیم؟

چندبار در روز و هربار چند قطره

دخترم ۱۵روزشه طفلی دل درد و نفخ داره فردا میخام ببرمش دکتر کولیکز اصلأ جواب نداد 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اگه خوبه بگم پدیا لاکت بده بهش خیلی تعریفشو شنیدم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به پسرم دادم هیچ تاثیرنداشت خیلی هم گرون بود ۴سال پیش۵۰تومن خریدم یه شیشه خیلی کوچیک 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

فقط رعایت کن غذاهای نفخ دار نخور بعدازشیردادن آروغ بچه روبگیر بعدازیکماه میتونی شربت نفخ ازداروخونه بگیری بدی اون خیلی بهتره قیمتشم مناسبه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

منم بچم ۳۰ روزشه از شیش روزگیش دلدرد و نفخ داشت کولیکز اصلا تاثیری نداشت روش ،بردم پیش دکتر گفت گوش پاک کن چرب کن چند سانت از مقعد ببر داخل تحریکش کن شکمش کار کنه همراش باد شکمشم خالی میشه خداروشکر اینکار که میکنم کمتر گریه میکنه

منم بچم ۳۰ روزشه از شیش روزگیش دلدرد و نفخ داشت کولیکز اصلا تاثیری نداشت روش ،بردم پیش دکتر گفت گوش ...

عادت ميكنه ها منم برا بچم اين كارو ميكرد ديك نميتونستخودش دفع كنه روده اشم تنبل ميشه بهتر روغن زيتون درجهت عقربه ساعت بزنيد رو شكمش 

عادت ميكنه ها منم برا بچم اين كارو ميكرد ديك نميتونستخودش دفع كنه روده اشم تنبل ميشه بهتر روغن زيتون ...

وای جدی؟ بچه من خیلی زور میزنه اینکار میکنم راحت میشه

دکتری که بهم گفت فوق تخصص جراحی نوزادان و کودکان بود ازش پرسیدم روزی چندبار میشه اینکار بکنم گفت محدودیتی نداره

وای جدی؟ بچه من خیلی زور میزنه اینکار میکنم راحت میشه دکتری که بهم گفت فوق تخصص جراحی نوزادان و کود ...

به منم دكتر گفت متخصص اطفال ولي عادت ميكنه ميگن روزه اش تنبل ميشع پاهاشو مثل دوچرخه ورزش بدي باد شكمش خالي ميشه