2777
2789

مثلا برای حاریم ک تو گرفتاری بود توخید میخوندم یا برای شفا پسر خاله نذر کردم و دارم میخونم برای آشتی خواهرم و دخترخاله ام با شوهرش دعا میخونم حس خوبی دارم 

خدا کنه تو قیامت این دعا دستامو بگیره 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم دعا کن خونه بخریم از مستاجری نجات پیدا کنیم

اسمم ندا

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
خودت حس خوبی داری تاپیکتم حس خوبی به من منتقل کرد (: ❤

ممنون 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

لطفا اگه میشه دعاکنید زودتر خونه دار و مستقل بشیم.خیلی دارم اذیت میشم

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
نمیدونم من چرا نمیتونم برا بقیه دعاکنم..ولی از وقتی اومدم نی نی سایت بهترشدم برا چندنفر صلوات فرستاد ...

من همیشه برای جاریم دعا میکرد همیچوقت هم بهش نمیگفتن ک برات دعا میکنم چون باور نمی‌کرد 

ب روز گفت تو ب من دعا کن منم برای تو گفتم باشه 

بعد گفت نه دعا نمیکنم برات گفتم چرا گفت ساید دعا نکنی برام من چرا برات دعا کنم منم خندیدم 

اما سالها سال هست ک من برای حاریم دعا میکردم آخرش هم بدترین ضربه زندگیمو از حاربم خوردم 

برادر جوونم سرطان داره ، داره شیمی درمانی میشه ، حالش خیلی بده ، دلتنگ بچش هست ، بخاطر حال بدش بچش رو نمیارن تا پدرش رو تو حال بد ببینه و تو روحیه اش اثر بد بزاره ، به این وقت اذان ، به این روزایه عزیز التماستون میکنم برای شفای برادرم دعا کنید

من همیشه برای جاریم دعا میکرد همیچوقت هم بهش نمیگفتن ک برات دعا میکنم چون باور نمی‌کرد  ب روز ...

راستش من چون خودم مجردم یا چون بیکارم همیشه برا خودم دعاکردم میگم وقتی خودم هنوز مجردم چرا برا یکی دیگه دعاکنم

من همیشه برای جاریم دعا میکرد همیچوقت هم بهش نمیگفتن ک برات دعا میکنم چون باور نمی‌کرد  ب روز ...

چه دل پاکی داری خوش به حالت

میشه برا پسر من دعا کنی ،چهارشنبه کنکور هنر داره

یک ساله داره میخونه