2777
2789

بچه ها من بنا ب تاپیک قبلی مهمونارو دعوت کردم ک بیان بصرف شام

کسایی ک نمیدونن داستان اینه: دوست شوهرمه با زنش ک چندین سری زنگ و اصرار و دعوت های سفت ک سخت کرده ک ما بریم خونشون دوبار..من اصلا راضی نبودم چون من شرایط خودمو میدونم.. اونا خونشون بزرگ و دلباز و وسایل خوب و محله ساکت.. من خونم پایین شهره پنج طبقه بدون اسانسور با همسایه های زبون نفهم و کثیف!!حالا مجبور شدم دعوت کنم... اینو بگم ک قراره برای شام هیچی کم نزارم از لحاظ پذیرایی اوکی هستم... ولی خونه و محل و وسایلام😔اصلا خیلییییی ناراحتم معذبم همش میگم خدایا بیان برن تموم شه

میگذره؛ ولی ردش میمونه🕸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ادم های خاکی هستن اصلا براشون مهم نمیشه ولی اگه از اون فیس و افاده ای ها هستن نمیدونم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
استرس نداشته باشه اعتماد به نفس داشته باش

اصلا خجالت میکشم

همش میگم تو خونه 40 متری طبقه اخر بیان ببینن😔

اونا وضعشون خوبه

خیلی اصرار میکنن من دوس ندارم برم خونشون

میگذره؛ ولی ردش میمونه🕸