2777
2789

خیلی میترسم من فکر کردم بیمارستان دولتی اگه لگن کوچیک باشه سز میکنن نگو باید درد بکشی...

دکترت تشخیص بده لگنت کوچیکه نامه میده و سزارین میشی

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

فکر کنم فقط در موارد اورژانسی سز میکنن 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رو بدبخت کردن دکترم نوشته بود سزارین ولی تا طبیعی نیاوردم ولم نکردن بچمم تیکه تیکه کردن الهی خیر نبینی چه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

وا چ مسخره 

اگه کیسه آب پاره بشه ک نمیشه سزارین کرد

این از کجا دراومد

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

منم لگنم کوچیک بود و دکتر هم تشخیص داد که نمیتونی زایمان طبیعی کنی ولی گفت با این دلیل بیمارستان اجازه سزارین نمیده درد طبیعی رو کشیدم و تا دم مرگ رفتم بعد از ۱۲ ساعت درد و سرم فشار هنوز رحم بسته بود  بعد سزارین شدم 

وا چ مسخره  اگه کیسه آب پاره بشه ک نمیشه سزارین کرد این از کجا دراومد

کیسه ابم پاره شده بود

امپول فشارم زدن که طبیعی بزام هیچ دردی نداشتم نیم ساعتبعدش هول هولی سزارین کردن بچه آبش تموم شده بود