2777
2789

کدوم رژیم حواب میده؟ که برنامه غذاییشم همون سفره خانواده باشه؟ قدم 162، وزنم 83، نینیم 4 ماهشه 

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگیر دختر جان،بچت چه گناهی کرده

خیلی اندامم از فرم در اومده آخه. رژیمی نمیخام ک صدمه بزنه. ب من و بچم. گفتم رژیم مناسب میخام. کدوم مناسبه

رژیم دکتر کرمانی و کرفس و لیمویی و اینا چطوره مگه...  مناسب نیستن اینا؟

ببین اینا رژیم های کلی هست یکی دو تا رژیم داره مثلا به همه مون رو میدن 

ولی دکتر نسبت به اندام تو رژیم میده

خواهر منم قدش کوتاه تر بود ۱۵۷ اینا با وزن ۸۷ بچش رو از شیر گرفت همزمان رف دکتر رژیم الان شده ۷۲ عالی 

خیلی اندامم از فرم در اومده آخه. رژیمی نمیخام ک صدمه بزنه. ب من و بچم. گفتم رژیم مناسب میخام. کدوم م ...

من پیش دکتر تغذیه که میرفتم خودش به رژیم شیردهی اعتقاد نداشت،میگفت آسیب می‌زنه هم به بچه هم مادر

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من پیش دکتر تغذیه که میرفتم خودش به رژیم شیردهی اعتقاد نداشت،میگفت آسیب می‌زنه هم به بچه هم مادر

ارههه من ک اصلا نمیتونم کم بخورم.   فقط میخام غذاهای مناسب بخورم نمیدونم چی بخورم. واسه همون. مثلا رو میارم ب کره و چیزای شیرین. میخام سالم و مقوی بخورم و لاغر هم بکنه

ببین اینا رژیم های کلی هست یکی دو تا رژیم داره مثلا به همه مون رو میدن  ولی دکتر نسبت به اندام ...

وااای خیلییی دیره تا وقت از شیر گرفتن. شوهرم هی میگه دوس ندارم چاق بشی. هی بهش میگم من الان شیر میدم باید بخورم اما مردا متوجه نمیشن

وااای خیلییی دیره تا وقت از شیر گرفتن. شوهرم هی میگه دوس ندارم چاق بشی. هی بهش میگم من الان شیر میدم ...

شیر به خوراک خیلی مربوط نیست. من تو شیر دهی انقدر میخوردم ولی خیلی تاثیر نداشت. بیشتر ژنی هست.

بعد اونایی که تو شیر دهی لاغر میشن بچه هاشون بهتر وزن میگیرن. من تو ارشد بودم استاد پایان نامه ام شده بود استخون من شده بودم بادبادک. جفتمون بچه شیری داشتیم. بعد من پسرم وزن نمیگرفت مال اون عالی بود.