2777
2789
عنوان

بچه ها مربا البالو کمک میکنید

93 بازدید | 16 پست

چقد باید رو گاز باشه تا درست بشه؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقطاز چندساعت قبل  بهش شکر بزن  اب اضافه نکن زیرشم کم کن تا به غلظت برسه

چند ساعت بمونه؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

هسته رو میگیرم و دو برابر شکر میریزم و میزارم یخچال یک شر تا صبح که آب بندازه بعد فرداش میزارم نیم ساعت رو گاز و هر چی کف میاد و برمیدارم و بعد نیم ساعت میزارم خنک بشه مجدد میزارم یخچال باز فرداش نیم ساعت دیگه میزارم بجوشه و تمام با این روش اصلا تغییر رنگ نمیده و خیلی خوشمزه میشه

خیای اب داره  چ کار کنم

آلبالو هارو در بیار شربتشو بذار بجوشه غلیظ بشه،البته میتونی هم در نیاری من خودم چون دوس ندارم آلبالو یا توت فرنگی زیاد بجوشه سفت بشه زود برمیدارم،اب هم اضافه نمیکنم ،مخلوط آلبالو و‌شکر رو یه شب میذارم یخچال بعد همونجوری میذارم رو گاز

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه اصلا اب خودش و شکر

پس روشو درست انجام دادی یه قاشق چایخوری از شربتشو وردار بذار تو نعلبکی بذار یخچال بعد پنج دیقه برو ببین سفت شده یا مث آب روونه،اگه یکم سفت شده باشه مربات آماده س

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آب نمیریزن که بعد اینکه هسته هاشو گرفتی باید شکر بریزی رو چند ساعت بمونه آب بندازه با همون آب میذاری ...

ممنونم