2777
2789

آلبا لو ها رو بشورید دونه هاشو در بیارید 

تمام آلبالو ها رو داخل ظرف بزرگ بریزید به مقدار کافی و اندازه شکر بهش بزنید بزارید رو شعله گاز با حرارت اندازه تا شیر بندازه و کامل آماده بشه

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا کسی چیزی گفت منو بلایکید  درضمن بگید هسته رو چیکار کنم هسته گیر ندارم

برا شربت لازم نیس در بیاری 

تو نت هم نوشته بود برا مربا با خلال دندون راحت در میاد 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
لطفا کسی چیزی گفت منو بلایکید  درضمن بگید هسته رو چیکار کنم هسته گیر ندارم

با دست هم می تونید در بیارید 

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

برای مربا 

آلبالو ها رو از هسته جدا کن 

چندساعت بذار تو یخچال که اب بندازه 

بعد برای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر بریز(بسته به ذائقه کم یا زیادش کن) 

بعد بذار بپزه 

همین

خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم  🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه  
آلبا لو ها رو بشورید دونه هاشو در بیارید  تمام آلبالو ها رو داخل ظرف بزرگ بریزید به مقدار کافی ...

به اندازه آلبالو هات شکر لازمه. . اول هسته بگیر بعد مثلن شیش پیمانه آلبالو داشتی شیش پیمانه شکر بریز

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
برای مربا  آلبالو ها رو از هسته جدا کن   چندساعت بذار تو یخچال که اب بندازه  ...

برا شربت آب میریزن؟

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
برا شربت آب میریزن؟

شربت منظورت همون اب مربا البالو هست که میگیریم ؟

اگه منظورت اونه نه 

همون ابش رو بعد از پختن مربا جدا میکنیم  بعد موقع خوردن اب بهش اضافه میکنیم که رقیق بشه

خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم  🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه  
شربت منظورت همون اب مربا البالو هست که میگیریم ؟ اگه منظورت اونه نه  همون ابش رو بعد از پختن ...

نه شربت آلبالو که با آب قاطی میکنن 

اونو میگم 

شکر میریزن