2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار عزیز من با موبایلم.این پایین صفحه اونجایی که نی نی سایت من نوشته سمت راستش اونجا بعضی وقتا عدد میاد ولی میزنم روش یه صفحه میاد که نه پیامی هست نه چیزی.نمیدونم چیه
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
سلام نی نی یار مهربون میشه منم راهنمایی کنید نمیدونم چرا شکلکها برا من باز نمیشه بامبایلم میام سایت واینکه میخاستم باایمیل جدید ثبت نام کنم ولی نشد ایملمو تایید نکرد باید چکار کنم ممنون
بله منظورم همونجا بود.من فکر کیکردم من بلد نیستم باهاش کار کنم.پس نگو مشکل از من نیست. ممنون از جوابتون
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید چرا تایپیک که میزنیم وبعد تعطیل میکنیم کامل مطالب پاک نمیشه واسه من اینطوره یا برایه همه اینطوری شده چرا ممنون میشم جواب بدید
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
میگم بعضی تایپیک ها صفحشون صورتی رنگ وجدیده ولی بعضا هنوز قدیمین ؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
2810