2777
2789
آینده رو خودت میسازی دو گروه میتونن آینده رو ببینن یکی اجنه دو دیگری خوت که اونو میسازی حالا از کدوم ...

امید ندارم حس بی لیاقتی و ب درد نخوری دارم و اصن نمیدونم چی کاره میخوام بشم

گفتم حالا یه حس ششمی بیاد نظر بده ببینم اون ایندمو چجوری میبینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید ندارم حس بی لیاقتی و ب درد نخوری دارم و اصن نمیدونم چی کاره میخوام بشم گفتم حالا یه حس ششمی بی ...

گلابد بو کن تا مغزت گرم بشه و امیدت به زندگی زیاد بشه خ شمال باش که میتونی خوشحال باشی

2805
گلابد بو کن تا مغزت گرم بشه و امیدت به زندگی زیاد بشه خ شمال باش که میتونی خوشحال باشی

وضعیت روحیم اسفناکه با این چیزا درست نمیشه

احساس افسردگی دارم

میخوام خودمو از پل پرت کنم پایین اخه چرا من انقد احمقم من حتی نمیدونم میخوام تو دانشگاه چه گوهی بشم خاک تو سرم بیچاره بابام که پول دانشگاهمو بده 

میدونی راستش من چند هفته پیش پروپرانولول انداخته بودم خودکشی کنم حدود ۲۰ تا

بعدش دوباره ۱۰ تا الپرازولام انداختم ولی ترکش کردم فک کنم عوارض اونه چون نوشته بود افسردگی شدید میاره اگه یهویی ترک کنی