2777
2789
عنوان

چقد دلم مسافرت خارج میخواد 💔

335 بازدید | 20 پست

از اون مسافرتها که با هواپیما بریم لوکس ترین هتل و ناهار و شام رستوران و تفریح و ماساژ و خشکشویی و تفریح های انچنانی و ریلکس ریلکس ریلکس 😋و .....

بعد ما هر وقت میریم مسافرت با ماشین میریم بعدشم هی چادر بزن هی  غذا درست کن هی خونه اجاره کن و لباساتو بشور و .....بدتر آدم خسته میشه😐😐😐😐

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا نری سنگین تری😂😂

باید ده روز خونه بخابی تا خستگی سفر برع😂😂😂

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

من دوستم رفته یه جایی م اروپاست نمی‌دونم کدوم کشوره ولی به هر حال رقته اروپا هر سال میره ی جایی سال پیش ترکیه

حالا ما ۶سال پیش رفتیم یدونه فرانسه دم به دقیقه میکیم یمخوایم بریم مسافرت بابام میگه اون موقع رفتین فرانسه 

حالا حتما ک نباید خارج از کشور این کارارو انجام داد 

یه مسافرت داخلی خوب برید هزینه اش هم کمتر میشه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

نگو اشکم در میاد اکه خبرم خواب نمیموندم بجای نینی سایت انتالیا بودم بلیطم نمیتونم گیر بیارم انقد‌خوشحالم :))))🙂🙂🙂

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
آره به خدا منم چند ساله قیدشو زدم که با ماشین برم مسافرت از بس اذیت میشم

دقیقا بعدش باید ده جلسه فیزیوتراپی بریم تا کمرمون راست شه😂😂😂

من که به خاطر کارم خارج کشور نمیتونم برم😩

سپاه؟ارتش؟

2810