2777
2789
عنوان

یعنی اونی که روده تحریک پذیر داره باید بره بمیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 70 پست
توش داره بالاخره دیفنوکسیلات لوپرامید دی سیکلومین

وقتی درمانته نگرانش نباش دیگه

اینجور مواد تو داروها مقدارش خیلی کنترل شده هس

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

درمانش دکتر اعصاب هست 

و سیتالوپرام ولی مامان من نخورد میگه خیلی خاب اوره

من خودم برای معدم دارو اعصاب میخورم ولی

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبوستش دارم خیلی وحشتناکه بخاطرش بواسیر شقاق گرفتم همش خونریزی داره خیلی ببخشید برای دفع خیلی درد ...

منم دقیقا 

بعضی وقتا اینقدر زور می زنم در حد مرگ ،خدا شاهده که فک می کنم الان مغزم از پشتم در می یاد بیرون

یبوست رو چی بگم  دو ساعت سر توالتی یعنی پاهات در حد مرگ درد دارن  بعد مثل سنگ دستشویی می ...

مامان من صبحا انجیر خیس میده بخوره یبوست نشه

من خودم هموروئید داشتم جوون تربودم عمل کردم میدونم سخته البته من روده هام عصبی نیست معدم عصبیه

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
منم دقیقا  بعضی وقتا اینقدر زور می زنم در حد مرگ ،خدا شاهده که فک می کنم الان مغزم از پستم در ...

درکتون میکنم دقیقا همینطوره دردش وحشتناکه 😭😔

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

سلام منم این مشکل رو دارم...ولی هیچ دارویی استفاده نمیکنم...تنها راه حلش اینه استرس رو از خودت دور کنی و عصبی نشی‌‌‌..علائمشم ایناست:یبوست یا اسهال..سرگیجه..دل درد و دفع فوری بعد از غذا و چیزهای شیرین..عصبانیت..

برادر زاده م هفت سالشه درگیرشه از نوع یبوست بچه تا میخاد ی ذره پی پی کنه میمیره زنده میشه

دختر من همینه همیشه بهش روغن زیتون میدم راحت دستشویی کنه البته یبوست داره ۶ سالشه

با گذر زمان بدتر میشه یا خوبتر یا فرقی نداره؟ حقیقتو بگو

بهتر میشه ‌...مثل اوایلش خدایی درد ندارم...چون ک اولا دیگ بعد چند سال دستم اومد چه غذاهایی اذیتم میکنه و چه غذاهایی خوبه....چیپس پفک نوشابه و ...از این اشغالا زیاد نخور...سعی کن نفخ نخود و لوبیا و ..رو بگیری...پوست حبوبات نفخ داره...دیگه اینک چند سال داروی معده اینا میخوردم الان نمیخورم رعایت میکنم...عسل ناشتا یک قاشق با شب قبل خواب یک قاشق بخور...استرس سمه ..میدونی کلا دنیا از ی گه بی ارزش تره واس هیچیش غصه نخور...انقدر درد کشیدن بخاطر چیزی ک فانیه واقعا مسخرست...الان ورم دارم کمی اونم چون بخاطر داروهای اعصابم خیلی میخورم وگرنه دیگه کنار اومدم با بیماریم اوایل خیلی گریه زاری کردم الان عادت کردم شاید

اسهال غالب؟

کافیه استرس بیاد سراغش متاسفانه بیرون روی میگیره 

اون شغلش همش ارمغانش بیماری بود از بس کارفرما بهش استرس میداد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2810