2777
2789
عنوان

یعنی اونی که روده تحریک پذیر داره باید بره بمیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 70 پست
یبوستش خیلی بده 

من یبوستش دارم خیلی وحشتناکه بخاطرش بواسیر شقاق گرفتم همش خونریزی داره خیلی ببخشید برای دفع خیلی درد وحشتناکی داره در حدی ک از دستشویی رفتن میترسم 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
چکار میکنی واقعا

گاهی خیلی درد دارم طوری ک تو دسشویی التماس خدا کنم دردش بره ..ولی رعایت کنم کمی بهترم...شیش ماه اول خیلی بد بود...استرس و بیخوابی و ...بدترش میکنه ...در کل دارم زندگی میکنم عادی ...انقد دردهای بزرگتر برام بوجود اومد ک  اصلا ب این فکرم نمیکنم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیرون رویش هم خوب شده؟

ارع به خدا 

اون همه دکتر و آزمایش و سونو و اینا گفتن سالمی فقط رودهت تحریک پذیر پیش روان پزشک فرستادن با توجه بخ شرایطش قرص داد الان آرومه اون موقع به شدت لاغر شده بود

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
بچه هاش یعنی شماها هیچ کدوم ندارین؟

داداشم اسهال عصبی میگیره گاهی ولی اونجوری مثل مامانم نیست من متاسفانه معده عصبی دارم برادرم هم آریتمی قلبی داره خاهرم خداروشکر فعلا چیزی نداره😁

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
کاش اسهال بود بنده خداها میرن سرتوالت دوساعت طول میکشه همون اسهال هم انجام بدن واس اونم باید زور بزن ...

یبوست رو چی بگم 

دو ساعت سر توالتی یعنی پاهات در حد مرگ درد دارن 

بعد مثل سنگ دستشویی می کنی دقیقا سنگ اونم که  از هفت جا پشتت رو پاره می کنه و خونریزی 

تازه بعدش که از دستشویی راحت شدی درد پشت تا چن وقتی اذیتت می کنه 

2810