2777
2789
عنوان

من حوصله مهمون بیشتر از یه وعده رو ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچنین ام دور نیست ۳ ساعت راهه میتونن برگردن خونه خودشون از آشناهای بابام اع  یه خانواده تکمیل ...

تو این اوضاع کسی یه روزم خونه کسی نمیره اینا چطور ایقد میمونن کدوم شهرن مگه بعضی از شهرا هنوز این رسما دارن

عزیزم اینا خونت رو با هتل گردون اشتباه گرفتن وگرنه درک و شعور داشته باشن برمیگردن منتها دلشون سفر خو ...

آره نفرت دارم از اینکه خودم شب جایی دیگه بخوابم و بیشتر متنفرم از کسی که شب بخواد خونم بخوابه اونم الکی هیچکار خاصی نداشته باشه راهش همدور نباشه و تعدادشون هم زیاد باشه 

تو این اوضاع کسی یه روزم خونه کسی نمیره اینا چطور ایقد میمونن کدوم شهرن مگه بعضی از شهرا هنوز این رس ...

نمیدونم منم چطور موندن هنوز 

تو شهر ما که رسم نیست انقدر بری بمونی خونه کسی اینا رو نمیدونم والا 

من همون یه وعده رو حوصله ندارم ولی تحمل می کنم اما بخواد بخوابه سخته برام

خب منم همینجورم میدونن من دوست ندارم بحوابن عمدن اینکارو میکنن که من حرص بخورم خواهرشوهرن 

خب منم همینجورم میدونن من دوست ندارم بحوابن عمدن اینکارو میکنن که من حرص بخورم خواهرشوهرن 

بدم میاد واسه دورهمی خودشون یکی دیگه رو عذاب میدن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اینجا هواخیلی گرمه نه میشه بیرون رفت نه هم بازار بازه روزای تعطیل یعنی چندتا بچه با بجه های خودم یک شبانه روز کامل تو خونه آپارتمانی همینجوری وووول بخورن وای چقدررر سخته تحملش کردنش