2777
2789
سلام چند وقته متوجه شدید ؟؟

از 10 خرداد متوجه توده شدیم😔چند روز فهمیدیم بدخیم هست. متاسفانه در بیوپسی اولیه نتونستن تشخیص بدن نوع سرطان چیه. و اینکه متاستاز داده یا نه. از شانس بد دوباره باید نمونه بگیرن. بابام نمیدونه 😔😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز بخاطر سیگار؟ علائم اولیه اش چی بود؟

اصلا پدرم اهل دود نیست. فقط درد کتف داشت. اونم گاهی

این اواخر بیشتر شد. رفت سی تی داد متوجه ی توده 10سانتی شدیم😔😔😔😔😔

از 10 خرداد متوجه توده شدیم😔چند روز فهمیدیم بدخیم هست. متاسفانه در بیوپسی اولیه نتونستن تشخیص بدن ن ...

لعنت به سرطان بدخیم 

امشب امام حسین شفیع بگیر بشین التماس ش کن قسمش بده شفیعت شه 

خیلی قسمش بده شفیع شه پیش خدا 

مثلا بگو امام حسین به مادرت به پدرت به خواهرت قسمت میدم 

اصلا پدرم اهل دود نیست. فقط درد کتف داشت. اونم گاهی این اواخر بیشتر شد. رفت سی تی داد متوجه ی توده ...

لااله الا الله. انشاالله همه ی مریضها از جمله پدر عزیز شما هر چه سریعتر شفا پیدا کنن 🙏

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
لعنت به سرطان بدخیم  امشب امام حسین شفیع بگیر بشین التماس ش کن قسمش بده شفیعت شه  خیلی ق ...

فقط امیدمون ب خدا و آقا امام حسینه😭

من برادر جوانم رو چند سال پیش از دست دادم. هنوز نتونستم با مرگ داداشم کنار بیام😔😭

اصلا پدرم اهل دود نیست. فقط درد کتف داشت. اونم گاهی این اواخر بیشتر شد. رفت سی تی داد متوجه ی توده ...

ببین زود اقدام کنید اگر بدخیم 

اول باید پت اسکن بدید 

بعد دکتر خوب اول از همه ببینه 

دکتر کاوه تا دید رحم مامانم بدخیم با اینکه خارج کرده بودیم رحم گفت فوری برو پت اسکن بده 

از 10 خرداد متوجه توده شدیم😔چند روز فهمیدیم بدخیم هست. متاسفانه در بیوپسی اولیه نتونستن تشخیص بدن ن ...

خیلی نمونه گیریش،سخته خیلللی .اذیتش نکنید .اگه میتونید و دکترش نظرشه عملش کنید .

اسی اشکمو دراوردی 

حالم خراب شد باز 

یاد مامانم افتادم 🥺🥺🥺

تازه جراحی دومشو کردیم لنف و … دراوردیم براش حمد شفا بخون شیمی درمانی نخواد 

یا حسین شهید شفیعی

خدایا پدر اسی و مادرمو جوانی‌شون به ما ببخش 

2810