2777
2789
سلام
مامان های نازنین
می خوام ببینم چند وقته دیگه سر کار نمیرین؟ پشیمان نشدید؟ چه جور برنامه ای واسه خودتون ریختید که پشیمون نشید.

کمکم کنید تور و خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من کار دولتی و با حقوق بالا داشتم اما به خاطر بچه دومم دیگه استعفا دادم. الان خیلی از تو خونه و در کنار فرشته هام بودن لذت میبرم و پشیمونم از این که چرا سر به دنیا اومدن دختر اولم کارو ول نکردم و به اون نرسیدم و همش خونه این و اون گذاشتمش...

از من میشنوی اگه نیاز مالی نداری کارو ببوس بذار کنار خونه بودن خیلی قشنگه
کدبانو گری کن برا شوشو و مامان فرشتت باش و دست کسی و دست مهد نده ... که زیان هایی که من دیدم رو میبینی...
2805
من هنوز سر کارم. اما چون هم یه نی نی 8 ماه دارم و هم دانشگاه فوق لیسانس قبول شدم. دیگه خیلی سختمه. اراده هم قراردادی هستم نه استخدام! از طرفی چون رشته ام سخته( حقوق) خیلی کار دارم و می خوام نیام اداره
من 6 ماهه باردارم و تو اداره دولتی کار می کنم الان هم خسته شدم و دوست ندارم کار کنم ولی به خاطر مسائل مالی نمی شه بعد از به دنیا اومدن بچه هم اگه بتونم دلم می خواد تا 2 سالگی خودم بزرگش کنم و از کنار بچه بودن و دیدن بزرگ شدنش لذت ببرم فکر می کنم بستگی به روحیات آدم داره من تو خونه بودن و کدبانوگری رو دوست دارم و فکر نمی کنم از ول کردن کار پشیمون بشم ولی بعضی ها تو خونه زود خسته می شن و حوصلشون سر میره
خیلی سخته من هم مردد هستم که کارم رو ول کنم من قراردادی هستم دخترم دوسال و ده ماهه است پیش مادر شوهرمه دوست دارم شخصیت اش رو خودم شکل بدم مهد کودک نرفت ولی اطرافیام میگن کارتو ول نکن حیفه بمونی خونه بچه داری کنی زن باید تو اجتماع باشه و دستش تو جیب خودش باشه البته خداروشکر من نیاز مالی ندارم ولی آدمی هستم که قدرت تصمیم گیری ندارم و خیلی ضعیف هستم
من بعد از به دنیا اومدن پسرم چندسالی نرفتم سرکار و توی این مدت همه بچه هایی که با من شروع به کار کرده بودن رسمی شدن ولی من با این که برگشتم سرکار ولی هنوز قراردادیم . البته به خاطر این موضوع پشیمون نشدم ولی کلا خیلی احساس بدی داشتم از این که هیچ برنامه ای برای زندگیم ندارم وکارم شده پختن و شستن و .....
کلا از این که کارم رو ترک کردم پشیمون شدم بسیار
پوپک جون به نظر من نمیشه هم نی نی هم کار هم درس... دوتاش هم به زور میشه... آدم که هدفش این نیست که فقط یه سری کارا رو انجام بده... بالاخره باید از انجام دادنشون هم لذت ببری و هم این که بتونی خوب انجامشون بدی... من که میگم تو رشته خوبی خوندی و مطمئنا میتونی بعد از این که یک کم سرت خلوت شد دوباره یه کار عالی پیدا کنی.
من وقتی دخترم شش ماهش شد برگشتم سر کار ولی همش دلم براش تنگ می شه خدا رو شکر پیش مامانمه خیالم راحته اگه مامان نبود که اصلا سر کارم بر نمی گشتم فقط نگران اینم که مامانم خسته شه
سلام من 1سال بعد از به دنیا اومدن دختر اولم از توی خونه بودن خسته شدم چون رشته ام حسابداریه 1روز در هفته در یک مدرسه دولتی کار کردم وقتی 3ساله شدتوی یه شرکت بیمه تمام وقت مشغول کار شدم الان یه دختر 18ماهه دارم و 3ماهه که سر کار نمیرم .من هم ازاینکه توی این چند سال نتونستم پیش بچه هام باشم و بزرگ شدنشون رو ببینم پشیمونم و خوشحالم که الان میتونم خیلی بیشتر پیششون باشم و حتی فکر برگشتن به کار تمام وقت ناراحتم میکنه .به نظر من اگر مشکل مالی ندارید سرکار نرید و از دیدن بزرگ شدن بچه های عزیزتون لذت ببرید و البته به فکر پس انداز کردن برای خودتون هم باشید
پسر من 8 ماه و نیمه شه و من دیگه نمی خوام برم سرکار...اوایل اصلا راضی نبودم که استعفا بدم و فکر می کردم افسرده می شم. ولی تو این دو ماه کاملا تصمیم گرفتم که تا آخر سال کار نکنم و سال جدید کار پاره وقت پیدا کنم. الان دیگه پشیمون نیستم..من پسرم رو پیش مادرم می زارم و خیالم همه جوره راحته ولی تصمیم گرفتم خودم اولین نفری باشم که کارهای جدیدشو می بینم...من کدبانوگری صرف رو دوست ندارم اینه که می خوام درکنار پسرم ورزش و کلاس زبان رو هم داشته باشم تا خودم هم روحیه ام رو از دست ندم...
2810