2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره چرا اینقدر مشکل چرا فقط خانواده من

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 32 پست

چرا غصه بقیه رو میخوری خاله ها و ... خودشون به اندازه کافی دلسوز خودشون هستن

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه مشکلات هم هستن و واقعا سخته تحملشون با فکر کردن و متمرکز شدن رو مشکلات ن تنها چیزی حل نمیشه بلکه بد تر هم میشه چون ذهن ادم عین اهنرباست سریع جذب میکنه که اره تو بدبختی بدشانسی و بد تر از پا درت میاره در برابر همه چی باید منطقی باشیم جز در برابر قبول مشکلات تا نابود شن

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
زندگی خوبی از نظر مالی ندارن ؟ یا چیزای دیگه منظورته!

از نظر مالی تو این دوره و زمونه هیچکس وضعیت خوبی نداره چیزای دیگ منظورمه مثلا عموی مجردم پدربزرگم اینقدر از بچگی تا الان اونو زده ی بار سرشو شکسته ی بار دستشو ی بار پاشو کلن کارت قرمزی شده روانی کرده الانم ولش نمیکنه دائم میزندش وحشتناک عموم اینقدر ساده و بدبخته ی گوشی ساده هم نداره فقط نوکری پدربزرگم میکنه

همه ی آدمها توی زندگیشون رنج و سختی دارن عزیزم ، همه ، خود خداوند میگه من نسان را در رنج و سختی آفریدم.... فقط خیلی وقتها دربارش صحبت نمیکنن یسری ها هم میخوان جلوی مردم بگن ما زندگی خوبی داریم مثل بلاگرا در صورتیکه زندگی هاشون خیلی داغون ، امیدوارم مشکلات تون حل بشه 

تو اپارات بزنین مستند راز و حتما زیرنویسشو ببینین ولی دوبلشو ن زیرنویسش فقط همه به این راز پی میبرین و قول میدم صد در صد ذهنیتتون تا دو ساعت دیگه ۳۶۰ درجه تغییر میکنه بعد از شنیدن این راز.

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
الهی عزیزم😔😔😔

بخدا خودم کلکسیون مشکلم ولی هربار برادر بیچارمو میببینم دنیا ر. سرم میریزه

مامان و بابام به شدت پیر شدن واقعا کشش ندارن

داداشم افسرده هستش از خونه کم میره بیرون به خاطر بقیه‌‌..

همش قرص اعصاب میخوره