دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب نمیخوادددد بهتون بگه اونا باید به آدمای فصول بکن به تو چه نباید کتمان میکنن حق آدمای فضول اینه چون بعد کتمان کردنم پیگیر نمیشن خب صورتشههه اصن میخواد بگه نکردم
من چیزای واضح مثل عمل بینی رو میگم ولی همه چیز رو نه... چون قبلا یکی دوباری گفتم و چند وقت بعد همونو ...
اره
منم واقعا مشکلی ندارم بگم ینی جوریم که نیم سیسی فیلر کلاااا زدم نصفش بالا نصفشو پایین به همه میگم ولی وقتی یکی زیادی فضوله آدم حرصش میگیره مثلا اگه طرفم اسی بود بهش نمیگفتم😂
اره منم واقعا مشکلی ندارم بگم ینی جوریم که نیم سیسی فیلر کلاااا زدم نصفش بالا نصفشو پایین به همه میگ ...
اره دقیقا منم نسبت به طرف مقابلم میگم
اگه ببینم خودش اهل اینکاراست و درک میکنه و... میگم بهش حتی کوچیک ترین چیزو... ولی اگه ببینم مثل خواهر شوهرمه و میخواد چند وقت بعد بگه من نچرالم و تو کار خدا دخالت نمیکنم و فلان😂😂چیزایی که واضح نیست رو نمیگم بهش خودش بعدا فهمید که فهمید
خاواخر شوهرت اگه مطمئنی اینو به تیکه بهت گفته بهش میگفتی ایکاش تو کار خدا یه دخالتی بکن بخدا خدام خو ...
اره بابا دقیقا تایمی که من نوبت گرفتم واسه عمل بینی یجوری متوجه شدم اولش گفت خیلی خوبه و فلان هفته بعد میگفت رفتم مدرسه پسرم همه گفتن وای تو چقدر بینیت خوشگله عمل کردی فگتم نه نچراله من تو کار خدا دخالت نمیکنم🥲😂