2777
2789
عنوان

کیا میخوان اقدام کنند برای نینی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 36 پست
منم همش با خودم درگیرم که فاصله سنی بچه ها کم باشه بهتره یا زیاد.کم باشه حس میکنم مادر پیر میشه تا بچه ها بزرگ شن و با دقت و حوصله کمتری میتونه به بچه ها برسه.جوونیشو باید واسه بچه ها کامل بذاره ولی خب خوبیش اینه که دیگه خیالش راحته.منم یه دختر دو سالو دو ماهه دارم نه میتونم باشگاه برم نه میتونم ادامه تحصیل بدم نمیشه با خیال راحت بازار رفت دلم میخواد سر کار برم تازه داره شرایطم بهتر میشه به بچه دوم فکر کنم هنوز سختی هام کم نشده دوباره همه چی از اول شروع میشه دلم میخواد یه 4-5 سالی استراحت کنم بازم دودلم میگم نکنه پشیمون شم.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
پسر من شهریور 91 دنیا اومده. دخترم فروردین داره میاد ان شاءالله. خودمم کارمندم.البته تو شهرستان.ساعت دو و نیم دیگه خونه ام. خیلی خوشحالم که اقدام کردم. هر چند از پارسال میخواستم ولی دختر خانممون ناز داشت. دیر اومد.
ممنونتم خدا جونم. روز تولد امام رضا خبر هدیه تازه خدا رو گرفتم...زیر سایه امام رضا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما به نظر منم اختلاف کم باشه خوبه من دخترم مرداد ۹۲ هست پسرم شهریور ۹۴ الان انقد خوب با هم بازی میکنن
شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید