2777
2789
عنوان

خانمای راننده کجایبن

350 بازدید | 24 پست

سخت بود گواهی نامه گرفتن؟ چند جلسه هست کلا؟ 

کسی خارج از کشور گواهی نامه گرفته؟ اونجا با اتومات امتحان میگیرن یا با دنده ای؟ گواهی نامشو میشه اینجا اورد؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن سخت نیست

بله با اتوماته‌ 

و میشه توی ایران استفاده کرد 

اما ایران بگیری خارج از کشور نمیشه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ن سخت نیست  بله با اتوماته‌  و میشه توی ایران استفاده کرد  اما ایران بگیری خارج از ...

چقدر بد از اونجا بگیری برا همه کشورا میشه استفاده کرد؟ 

خارج از کشور امتحان دادی؟ 

ایران ۱۲جلسه شهری با پراید ، آلمان ۳۵جلسه با ماشین اتومات

امتحان دادی توی آلمان؟ 

چرا بیشتر؟ 😬😬😬😬😬

مگه سخت تره

من با یک ماشین دنده اتومات به نام پراید رانندگی یاد گرفتم 😂😂 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

من 2 سال پیش گرفتم الان هر جا میخوام میرم تنهایی من از رانندگی نمیترسم کلا باید تو رانندگی دقت و جرئت و تصمیم گیری به موقعی داشته باشی هر سوالی داری در خدمتم🌷

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
چقدر بد از اونجا بگیری برا همه کشورا میشه استفاده کرد؟  خارج از کشور امتحان دادی؟

فکر کنم بشه 

بله من وقتی 18 سالم بود کانادا بودم ب خاطر بیماریم و همونجا هم امتحان دادم گرفتم توی ایران میشه استفاده کرد ازش 

ب کسایی ک میخوان توی ایران گواهی نامه بگیرن دلم نمیاد بگم ک با دنده ای خیلی سخته اما واقعا رو مخه ب نظرم عادت ندارم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...