2777
2789

صرفا جهت تعریف کردن

چرا واقعا اینقدر سر همه تو زندگی بقیه ست؟؟

سر ی جریانی ی اسم شوخی شوخی برا بچم انتخاب کردم مثلا رستم

داشتم با دوستم شوخی میکردم ک رستم خوبه (لگداش محکمه بهش میگم رستم )لگد میزنه و ...ی غریبه خیلی جدی گف این چ اسمیه پس فردا بچه بزرگ میشه روش نمیشه بگه اسمش چیه لاقل بزار نمیدونم منصور ،اسفندیار ... مسخرش میکنن، خیلی اسم زشتیه ،با سلیقه های الان جور نیست،انگار پیرمرد صدساله باشه و .....کلی گفت و گفت و گفت ،گفتم اسم بچه خودت چیه ؟ مثلا گف### (اسم نمیگم شاید اسم بچه کسی باشه)منم گفتم از این اسم مزخرفی ک گذاشتی رو بچت بهتر نیس؟؟ یکی از بیخودترین اسمای ک شنیدم، معلوم نیس حیوونه یا آدم ،نره یا ماده ،بعد ناراحتم شد گف من دیدم تو بارداری گفتم بهت بگم ک دنیا اومد نزاری این ،وگرنه مال من ک گذاشتم رفت و چرا ب اسم بچم توهین کردی ،گفتم مگه ازت پرسیدم بیا نظرتو بگو ؟ توهین کردم ک یادت نره وقتی ازت نظر نخاستن دهنتو ببندی تا ب اسم بچت توهین نشه چون اونم بچه منه و اگر واقعا اون اسم رو میخاستم بزارم روش تو ب گندش کشیدی ،تازه چن نفر دیگم برگشتن ب خودش گفتن اسمی ک برا بچت انتخاب کردی معنی درستی نداره و سلیقه ها متفاوته اسم بچه کسی رو خراب نکن مخصوصا زن باردار 🙄

شما هم یکم تند رفتی عزیزم ولی اونم خیلی کارش اشتباه بود:/

منم از این اتفاق های خیابونی واسم پیش اومده به جای اینکه مث تو دفاع کنم زدم گریه کردم😂😂😂🥺

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا این روزا خوشبختانه فرهنگ سر مان روی گردن خودمان باشد داره جا میفته حتی شده به زور دعوا و این خیلی عالیه 

خیلی چیزای خوبی داره رایج پیشه من میبینم مردم اشغال از دستشون میفته خم میشن برمیدارن درحالی که قبلا عمدا پرت میکردن زیرپاشون میبینم موقع ورود درو برای هم باز نگه میدارن میبینم به خانما بیشتر احترام گذاشته میشه و دیگه کسی توخیابون به رنش نمیگه اصغر !!!!!!

دیگه کمتر کسی نصف شب با بوق خداحافظی میکنه مزاحمتای خیابونی برخلاف تصور یه عده کمتر شده ومردم از هم حمایت میکنن  خیلی چیزا داره بهتر میشه بعضی  اتفافات اخیر پرهزینه ولی مفید بودن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟