2777
2789
عنوان

لوازم ضروری سیسمونی

4026 بازدید | 27 پست

سلام دوستای گلم من بچه اولمه تجربه انچنانی درمورد خرید وسایل نینی ندارم درسته ی مقدار با سلیقه خودم نوشتم خریدم ولس میخام برام یه لیست واقعا ضروری سیسمونی رو برام بگید مخصوصا لباس...مثلا بگین سلیز چند و چیا و چند دست

لباس کم بگیر بزار دنیا اومد اول هر فصل با توجه به اندازه اش برو لباس بگیر من کلی لباس خریدم هیچ کدوم نشد بپوشونم

لباس خریدن زیاد مخصوصا سایز بزرگتر اشتباهه.

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا جایی ک یادمه... 

اتاق و تخت کمدش ک حاضر بود، 

لباس نوزاد دیگ 10 15 دست حداقل 

کلاه و دستکش و جوراب برای نوزاد 

لوازم حموم، حوله حموم، لگن اندازه نوزاد 

شونه سر (لطیف باشه) 

مسواک انگشتی

ظرفای بچگونه و قاشقای پلاستیکی

دستگاه تب سنج و ی سری چیزای پزشکی لازم مخصوص نوزاد

سه چهار تا شیشه شیر 

سه چهار تا پستونک

حالا لباسم برا یکی دو سالگیشم گرفته بودیم کلا 

کلا نوزاد ب دنیا ک میاد یکم خرید رفتن سخت میشه بزا همین قبلش با حوصله گشتن بهتره 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
تا جایی ک یادمه...  اتاق و تخت کمدش ک حاضر بود،  لباس نوزاد دیگ 10 15 دست حداقل  ک ...

آهان و پوشک 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
وسائل ضروری چیه  قنداق فرنگی و از این دسته ها منظورمه

یه دور پیچ.پتو.تشک تعویض.کلاه جوراب دستکش.ناخن گیر.برس و شونه.لباس سایز صفر و یک.من خودم قنداق فرنگی نگرفتم از کریر استفاده کردم و واقعا عالی بود اما خیلیا میگن کریر بلااستفاده ست.کالسکه من خودم زیاد استفاده میکنم.رخت خواب.گهواره یا تخت کنار مادر.بالشت شیر دهی خوبه بزاری تو ساک جایی بچه خوابید ازش استفاده کنی.ساک.شیشه شیر.پستونک.بند پستونک.ست حمام.مرطوب کننده بچه.وازلین بچه.پارچه خشک کن بچه.حوله.فلاسک کوچیک.

تا جایی که یادم بود نوشتم اینا جز ضروریات چند ماه اول هست جز کالسکه بزرگتر شد کارایی داره

وسائل ضروری چیه  قنداق فرنگی و از این دسته ها منظورمه

تب سنج.دما سنج اتاق

اسباب بازی و جغجغه اینجور چیزا

اگه اتاق داره تخت و کمد

وان حمام 

ظرف غذا و قاشق سیلیکونی 

لیوان نیدار آبخوری

قطره چون لازمت میشه با خودت ببر بیمارستان

شیشه شیر صفر

شیر خشک

صندلی غذا به کار من خیلی اومده الان که دخترم یک سالشه

جوراب و شور ت شلوار سرهمی برای نوزاد عالیه

پماد سوختگی 

کفش و پاپوش

قنداق فرنگی همون پتو دور پیچ؟

نه بهش ساک حمل نوزاد فکر کنم میگن...دور پیچ با خودت بیمارستان هم میبری 

اگه فصل گرم بدنیا میاد نازکش بگیر فصل سرد بدنیا میاد گرمشو

یه چیزی مثل پتو هست که بچه مپیچن لاش که هم باد نخوره هم راحت بشه بغل کرد

فلاسگ ب چ دردی میخوره؟

برای شیر خشک که آب داغ و جوشیده همیشه همراهت باشه چون اکثرا بچه ها کنار شیر مادر نیاز به شیر خشک دارن

البته انشالله شیرت کافی میشه و سیر میشه

اما برای احتیاط حتما داشته باش 

مخصوصا اگه سزارین هستی روزای اول شیر نمیاد یا کمه

باید با قطره چون بهش شیر خشک بدی ولی تند تند بزار زیر سینه ات میک بزنه تا شیر جریان پیدا کنه فکش قوی شه و میک زدن یاد بگیره

برای شیر خشک که آب داغ و جوشیده همیشه همراهت باشه چون اکثرا بچه ها کنار شیر مادر نیاز به شیر خشک دار ...

نمیدونم زایمانم چیه تازه رفتم ۷ ماهگی 

قراره جمعه بریم خرید سیسمونی چیزی بلد نیستم بخرم

نمیدونم زایمانم چیه تازه رفتم ۷ ماهگی  قراره جمعه بریم خرید سیسمونی چیزی بلد نیستم بخرم

نگران نباش بری ببینی متوجه میشی خودت منم مثل شما بودم صفر صفر هیچی بلد نبودم و همین باعث شد یه سری اشتباهات کنم که برام بد شد