2777
2789
عنوان

کارنامه گرفتم رفت

850 بازدید | 70 پست

علوم19 

معارف20

دفاعی 19نیم

فارسی18 

عربی15 

ریاضی 14

ورزش20😂

مطالعات 17

قرآن بیست🤲

هنر بیست 

معدل 18 خورده ای شد نمره ها یکم فرق دارع وااس اعتراض

🗿♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهم؟!

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
2805
بله

خداقوت 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

فقط ریاضی 😂

عکس پروفایل من نیستم و فیکه ! ولی بدلیل شباهت عجیب من و این عکس انتخابم برای پروفایلم شد.         چند دفعه بگم درخواست ندید لعنتیااا ؟ 😐💔 یادتونه چقدر قبلاً مودبانه می‌نوشتم آقایون لطفاً درخواست دوستی ندید ؟ 😂 اما الان دیگه از این خبرا نیس !! چون مودبانه متوجه نمیشید چی میگم باید شبیه خودتون باهاتون رفتار کرد ☺️ پس هر نر مریضی که خواست ، درخواست بده مشکلی نیس فقط این منم که اگه دلم نخواس رد میکنم😜 دلم خواس می‌پذیرم و داخل شخصی دارم براش😂🖕🏻💔 و حتی ممکنه هیچکدوم این کار ها رو انجام ندم و بزارم داخل خماریش بمونی و بلاتکلیف رهات کنم😌 حالا دیگه خود دانید 🤷🏻‍♀️
😂

کدوم استانی ؟!

2810