2777
2789
عنوان

اسهال از علائم حاملگیه؟

137 بازدید | 12 پست

من دو سه روزه اسهال و استفراغ و بی حالی دارم دو بارم رفتم دکتر خوب نشدم ۵ روز دیگه مونده به تاریخ پریودیم جلوگیریمم با کاندوم بوده امکان داره که حامله باشم؟

نه این ویروس جدیده 

حالا منم بگم ؟ 

آقا ما دیشب یه دل درد شدید مثل پریودی گرفتیم گفتیم الان پری میاد 

اما رفتم دسشویی و ببخشید مزاجم که اجابت شد دل دارم خوب شد 

جالب اینه دقیقا موعد پریودم بود 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/N22yX

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

هیچی فقط همینایی ک نوشتم تازه بی بی چک هم گذاشتم منفی بود

ب نظر من گرمازده شدی. چون همسر من پریروز کلا زیر آفتاب بود اومد خونه گلاب ب روت یه فصل حسابی آورد بالا بعدش بیرون روی گرفت و میگفت سرم گیج میره. رفتیم دکتر گفت گرمازده شده .یه سری دارو داد خودمم بهش شربت خاک شیر و آبلیمو دادم امروز خوب شد

ب نظر من گرمازده شدی. چون همسر من پریروز کلا زیر آفتاب بود اومد خونه گلاب ب روت یه فصل حسابی آورد با ...

من سه روزه اینجوریم خوب نمیشم دیشب حواسم نبود آش خوردم بدتر شدم

بچه منم الان دوبار بالا اورد به نظرت از اینه؟ چی بهش بدم یکم بهتر شه

همسر من و خاک شیر و آبلیمو خوب کرد واقعا

تو خاک شیر شکرو آبلیمو میریختم روزی چندبار ب خوردش میدادم خوب شد. الان هوا گرمه علائم گرمازدگی هم اسهال استفراغ و بی حالی و سرگیجه و از غذا افتادنه

من سه روزه اینجوریم خوب نمیشم دیشب حواسم نبود آش خوردم بدتر شدم

چیز گرم نباید بخوری عزیزم، من میگم ۹۰ درصد گرما زدگیه، درمانشم فقط عرق کاسنی و خیار و شربت خاک شیر با آبلیموعه، اینارو بخور خوب نشدی برو دکتر، یکی از علائم بارداری یبوست و تکرر ادراره، بعید میدونم باردار باشی