2777
2789
امروز صبح دختر خاله جوان همسرم فوت شد ، دختر نازنینی که تازه عروس بود و بسیار دوست داشتنی ، خداوند به مادرش صبر عنایت کنه ، ممنون میشم اگه براش صلوات یا فاتحه بفرستید ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه دوش آب گرم... یه لباس راحت... یه چای تازه دم... یه لبخند دخترم ، یه نگاه گرم همسرم ...به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستان بعد از زایمان نتونستن خونریزیشو کنترل کنن متاسفانه میره تو کما و فوت میکنه
یه دوش آب گرم... یه لباس راحت... یه چای تازه دم... یه لبخند دخترم ، یه نگاه گرم همسرم ...به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
خدایا به مادرش صبر بده ، داغ خیلی بزرگیه براشون
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾
خدا رحمتش کنه.... پاک فوت کرد...خدا به بازماندگانش صبر بده و خصوصا مادر و همسرش
گاهـــی ... نمیشـــــــه دســت از... دوســـــت داشتن یکــی برداشــت... حــــــــــــــــــــــتی وقتــــی ازش... دلخــــــوری...
2810