2777
2789
عنوان

دوست پسری که روز تولدتو حتی تبریک نمیگه باید چیکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 34 پست

من با یکی دوساله هستم

سال اول بحث بود تولدم کلا فراموش شد

سال دوم تولدمو اشتباه گفت و با کلی دعوا منو کشوند اخرشم نه کیک نه هیچی نه کادو برام نگرفته بود 

یه پیتزا گرفت منم برااینکه غرورشو حفظ کنم گفتم از مغازه کبریت بگیره گفت چرا کبریت چیکار داری با کبریت

گفتم کار داره حالا برو بگیر 

اورد روی پیتزا گذاشتم روشن کردم میخواستم فوت کنم گفت این کارا چیه و اصلا نگامم نمیکرد کلا نمیدونم لج کرده بود منم گفتم عیب نداره کیک نیست حالا با پیتزا میگیریم مدل جدید

گفت نه نمیخواد فلان

منم اعصابم خورد شد کوبیدم در جعبه پیتزارو بستم گفتم درک کخ نگاه نمیکنی . اعصابم خورد شده بود چون هم کاری نکرده بود هن ناز میکرد من میخواستم با دلش راه بیام غرورشو حفظ کنم 

اونم ترسید بغلم کرد حتی گریه کرد گفت ببخشید خیلی عن بازی دراوردم و اینا ولی خب من تا الانش تولدام توو دلم مونده تا الان برام تولد نگرفته 

هنوزم باهمیم ولی خب از لحاظای دیگه خوبه شاید لج کرده بود باهام اون تایم من انتخابم این بوده ادامه بدم چون طرفمو میشناسم حالا تو باید خودت بشینی فکر کنی . من دلم میخاست ادامه بدم چون دوسش داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی کسیو دوست داری تبریکش برات ارزش داره ولی وقتی همون کار کوچکم ازت دریغ میکنه پس ارزش نداره،الکی خودتو وابستش نکن بزرگترین آسیب خودت میبینی 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
با کبریت روی پیتزا میخوای غرورش را حفظ کنی؟! بدتر لهش کردی که😂

عزیزم شما اون موقعیت نبودی و متوجهم نمیشی

گفتم شاید پول نداره با خنده و شوخی اینکارو کردم که خوش باشیم اصلا هم ناراحت نبودم ک کیک نگرفته یا کادو نگرفته گفتموقتی یه پبتزا گرفت گفتم من عاشق پیتزام دوس دارم کیکم پیتزا باشه اصلا 

کلی با ذوق ک بفهمه من برام کادو اینا مهم نیس

ولی خب ایشوت روشو برمیگردوند اونطرف نگا نمیکرد کلا یبس بازی دراورد

خوب بود همونجا دعوا راه مینداختم ک چرا کیک و کادو نگرفته؟ حالا من میخواستم با همون پیتزا دلمون حالمون خوب باشه!

وقتی کسیو دوست داری تبریکش برات ارزش داره ولی وقتی همون کار کوچکم ازت دریغ میکنه پس ارزش نداره،الکی ...

درسته ولی برام جالبه چطوری که انقدر این ادعای دوست داشتن داره و وقتی قهر میکنم حالش خراب میشه واسه تولدم حتی تبریک نگفت